Goed, dat er mensen zijn zoals u. En KSB.

KSB als werkgever.
Werken bij KSB betekent werken bij een bedrijf dat gedreven wordt door techniek en waarvan de producten over de gehele wereld voor beweging zorgen. Een bedrijf dat traditie combineert met continuïteit en toekomstzekerheid.

Studenten

Studenten en stagiaires

Je kunt al heel snel KSB-er worden!

Voor buitengewone talenten staan onze deuren altijd open. Wil jij je studie uitbreiden met waardevolle praktische kennis of een eerste stap richting carrièrestart doen? Wij verheugen ons er op je te leren kennen.

meer to Studenten en stagiaires
Werken bij KSB

Werken bij KSB

Deskundigheid en praktische kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Tenslotte is KSB de specialist, als het om pompen, afsluiters en systemen gaat. En een specialist heeft specialisten nodig: zowel in technische als leidinggevende posities. 

meer to Werken bij KSB
Frankenthal - neues Prüffeld

Waarom KSB?

Betrouwbare producten die op de markt een uitstekende reputatie genieten. Een collegiale cultuur, die individuele  ontplooiingsruimte biedt. Collega’s, waarop u op kunt vertrouwen: het is het samenspel van vele factoren, dat onze medewerkers in ons bedrijf waarderen en KSB zo interessant maakt. Eén ding is zeker: KSB beweegt – en wel in ieder opzicht.

meer to Waarom KSB?
Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.