Vízelvezetés házon belül- és kívül most 20% kedvezménnyel - akció meghosszabbítva

Az Amarex N szennyvízszivattyúk, illetve a Compacta- és mini-Compacta szennyvízátemelő berendezések őszi akciónk meghosszabbítását követően december 20-ig még 20% kedvezménnyel érhetők el.

A KSB Amarex N, Compacta és mini-Compacta szennyvízátemelők, most 20% kedvezménnyel érhetők el.

A KSB komplex termékkínálattal rendelkezik mind az épületeken belüli, mind épületeken kívüli vízelvezetés területén. 

Az Amarex N merülőmotoros szennyvízszivattyúk csapadékvíz szállítása mellett kommunális szennyvizek szállítására is alkalmasak, akár robbanásbiztos kivitelben is. Tekintse meg szemléltető videónkat melyben megmutatjuk mi mindent képes egy Amarex N szivattyú továbbítani, anélkül, hogy eldugulna. A szivattyú elérhető nagy szabadátömlésű (F), vágóéles (S), és diagonális (D) járókerékkel is. Speciális kivitelnek számít a vágóéles járókerékkel felszerelt legkisebb hidraulikai méret, az Amarex NS 32, mely kisebb és könnyebb a sorozat többi tagjánál.

Épületeken belül kompakt szennyvízátemelő berendezéseket alkalmazunk, konyhák, fürdőszobák, mosdóhelységek, toalettek és zuhanyzók szennyvizének elvezetésére,  különösen akkor, ha a helyiség a visszafolyási szint alatt helyezkedik el. A KSB kompakt szennyvízátemelői a Compacta és a mini-Compacta hatékonyan vezetik el a szennyvizet, és megakadályozzák annak visszaáramlását. A mini-Compacta kis helyigénye miatt főként toalettek szennyvízelvezetésére ideális, fekália tartalmú közegek szállítására, vágóéles, vagy nagy szabadátömlésű vortex járókerékkel.

Különböző méretekért, jelleggörbékért tekintse meg a műszaki leírást és kérje ajánlatunkat a lenti ajánlatkérő gomb használatával.

Ajánlatot kérek

Additional Information
Pumps_and_automation_2014_original

Szivattyú katalógus 2019

Töltse le átfogó szivattyú katalógusunkat!

Letöltés7 MB
KSB szerelvénykatalógus 2019

Szerelvény katalógus 2019

A KSB összes szerelvénye egy katalógusban

Letöltés6 MB
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online