Termékkategóriák

A KSB a világ egyik vezető szivattyú- és szerelvénygyártó vállalata. A gyártói tevékenység mellett átfogó szolgáltatásokat kínál a termékek teljes életciklusa során. Magas minőségű, megbízható szivattyúkat és szerelvényeket kínál vízi, szennyvízi, ipari, erőművi és épületgépészeti felhasználásra. Mindemellett gyártói know-how-val, szakszerű szerviz szolgáltatásokkal és a termékek teljes életciklusára kiterjedő terméktámogatással áll az Ön rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

A KSB legfontosabb terméktípusai:


Centrifugál szivattyú

A KSB minden esetben az adott körülményekre megfelelő szivattyút választ ki, melyekhez kapcsolódóan átfogó szolgáltatásokat kínál. Lényegét tekintve szinte minden szivattyú az örvényszivattyúk elvén működik.

Vízszivattyú

Egy KSB vízszivattyú meggyőző teljesítményt és hatékonyságot biztosít a vízszállításában. Tudjon meg mindent a világszerte sikeres vízszivattyúinkról!

Búvárszivattyú

A búvárszivattyúkat világszerte rengeteg alkalmazási területen használják. A KSB ezekhez a különböző alkalmazásokhoz kínál megbízható megoldásokat merülőmotoros szivattyúival..

Kútszivattyú

A KSB kútszivattyúi is tartják a merülő motoros szivattyúk által magasra helyezett mércét. Megbízható minőséget hatékony vízellátást biztosítanak.

Szennyvízszivattyú

A KSB több mint 140 éves tapasztalattal rendelkezik a tiszta- és szennyezett víz szállításban. A szakértelemnek köszönhetően a KSB innovatív termékei élen járnak a megbízható és hatékony szennyvízszállításban legyen szó családi házakról, kertekről, magas épületekről, vagy ipari létesítményekről. 

Szennyvíz átemelő

Egy KSB szennyvíz átemelő a szennyvíz bármilyen formájának biztonságos szállítására szolgál. Ismerje meg a KSB szennyvíz átemelőinek minden előnyét!

Szennyvíz keverők

A KSB palettáján a megtalálható a szennyvíztechnikában alkalmazott propelleres keverőmű és ún. banánkeverő is.

Szerelvények

A KSB évente csaknem egymillió szerelvényt gyárt világszerte. A szortiment számos alkalmazási területet fed le, kiegészítve a KSB szivattyú kínálatát.

Kapcsolatfelvétel


Additional Information
KSB-Pumpenprogramm

Szivattyú katalógus 2022

Töltse le átfogó szivattyú katalógusunkat!

Letöltés11 MB
Armaturenprogramm_original

Szerelvény katalógus 2022

A KSB összes szerelvénye egy katalógusban

Letöltés9 MB
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online