AmaDS³ - Szennyvízátemelő berendezés komplett szilárdanyag leválasztó rendszerrel

Az AmaDS³ szennyvízátemelő beépített szilárdanyag leválasztó rendszerrel rendelkezik. A berendezés megbízható, dugulásmentes üzemről és magas hatásfokokról gondoskodik. Az átemelő elé helyezett leválasztó rendszer védi a szivattyút a durva szennyeződésektől.

AmaDS³ waste water pump station with solids separation system AmaDS³ - szennyvízátemelő szilárdanyag leválasztó rendszerrel

Az AmaDS³ fő felhasználási területei:

  • Kommunális és ipari szennyvízszállítás
  • Vízelvezetés szállodákban, kórházakban és kempingekben

Az AmaDS³ rendszer működése:

Hozzáfolyási fázis

A szilárd anyagokat a szivattyúba jutás előtt leválasztják a beömlő szennyezett vízből és átmenetileg a leválasztó rendszerekben tárolják. A szivattyúba így csak előre megszűrt szennyvíz kerül.

Szállítási folyamat

A szállítási folyamatban az előre szűrt szennyvíz visszaáramlik a nyomóvezetékbe. Útja során a szennyvíz ellentétes irányban keresztülfolyik a leválasztó rendszereken és az átmenetileg tárolt szilárd anyagokat a nyomóvezetékbe szállítja. Ezáltal a szivattyú és a leválasztó rendszerek megtisztulva, ismételten készen állnak a hozzáfolyási fázisra.

Az AmaDS³ szennyvízátemelő előnyei:

Gazdaságos

A kis szabad átömlési keresztmetszet, szemben a hagyományos szennyvízszivattyú-állomásokkal, magasabb hatásfokot biztosít és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Kopásálló

A szabadalmaztatott szilárdanyag leválasztó rendszer megbízhatóan és dugulásmentesen üzemel. A leválasztó rendszernek köszönhetően nem jutnak durva szilárdanyagok a szivattyúbelsőbe, mely kisebb mértékű kopást és nagyfokú üzembiztonságot eredményez.

Üzembiztos

A zárt és gáztömör száraz felállítású berendezés higiénikus munkakörülményeket és nagyfokú biztonságot tesz lehetővé.

Széles körű alkalmazhatóság

Kisebb szabad átömlési keresztmetszettel rendelkező szivattyúk alkalmazásával nagyobb emelőmagasságok is elérhetők egyetlen állomással. Ezáltal a rendszer nyomott vízelvezető rendszerek kiszolgálására akár nagyon hosszú szállítási távolságok esetén is alkalmas. Az Ama DS3-t hidraulikák és járókerekek széles választékával kínáljuk, melynek köszönhetően a berendezés nyers szennyvizek szállítására is alkalmas.

Egyszerű karbantartás

A párhuzamosan kialakított komponenseknek köszönhetően a rendszer karbantartása üzem közben is elvégezhető. A kívül elhelyezkedő, így jól hozzáférhető szilárdanyag leválasztó jelentősen megkönnyíti a karbantartási munkálatokat.

Additional Information
Egy megoldás a teljes körforgásra

Egy megoldás a teljes körforgásra

A KSB hatékony és fenntartható víztechnológiai megoldásokat kínál az ivóvíz előállítástól a szennyvízkezelésig.

Bővebben to Egy megoldás a teljes körforgásra