Környezettudatos és hatékony szennyvíztechnikai megoldások a KSB-től

A KSB szivattyúi, szerelvényei és komplett rendszerei egyet jelentenek a felelősségteljes szennyvízkezeléssel. Legyen szó szennyvízszállításról, -tisztításról vagy elvezetésről – a KSB termékei megbízhatóan végzik feladatukat.

Sokéves szennyvíztechnikai tapasztalatának köszönhetően a KSB gondoskodik a különféle ipari, kommunális és háztartási szennyvizek zavartalan szállításáról.
A hatékonyság valamint a magas termék- és szolgáltatás minőség mellett a KSB számára a természet védelme is kiemelt fontossággal bír, melyet a különböző tisztítóberendezésekben és biogáz üzemekben régóta megbízhatóan működő KSB-szennyvízszivattyúk, -szerelvények és komplett rendszerek is bizonyítanak. A KSB termékeire természetesen az árvízvédelemben is számíthat, hiszen a biztonság itt is elsődleges fontosságú.

Tovább a termékkatalógushoz

Amarex KRT és Sewatec szennyvízszivattyúk

Szennyvízszivattyúk új generációja a KSB-től

Az új dugulásmentes járókerekekkel az Amarex KRT és Sewatec szennyvíz szivattyúk a korábbiaknál is megbízhatóbbak és hatékonyabbak lettek.

Bővebben to Szennyvízszivattyúk új generációja a KSB-től
Szivattyúállomások rehabilitációja

Szivattyúállomások rehabilitációja

A KSB elismert szakértő szivattyúállomások felújításában. A részletek alapos megtervezésétől kezdve a kivitelezésig - a KSB támogatására és szakértelmére az átalakítások összes fázisában számíthat.

Bővebben to Szivattyúállomások rehabilitációja
Help_selection_software_img

Kiválasztási segédlet

A KSB kiválasztási segédlete a tervezőknek nyújt hathatós segítséget a száraz és nedves felállítású szennyvízszivattyúk kiválasztásához.

Bővebben to Helps kiválasztási segédlet - szennyvízszivattyúk megbízható kiválasztása
spare_parts_img

KSB alkatrész készletek

A KSB három különféle telepítési készletet kínál a KSB szabványos szennyvízszivattyúkhoz. Az eredeti KSB-alkatrészek a világon mindenütt rövid időn belül hozzáférhetőek.

Bővebben to KSB alkatrész készletek
Additional Information
Egy megoldás a teljes körforgásra

Egy megoldás a teljes körforgásra

A KSB hatékony és fenntartható víztechnológiai megoldásokat kínál az ivóvíz előállítástól a szennyvízkezelésig.

Bővebben to Egy megoldás a teljes körforgásra