KSB hőközlés – megbízható szivattyúk és szerelvények kritikus közegekre

A KSB mottója: abszolút megbízhatóság magas üzemi hőmérsékleten is. Szivattyúk, szerelvények és komplett rendszerek világszerte vezető gyártójaként az ipar iránymutató vállalkozása vagyunk.

Kampagne Wärmeträger_img A szivattyúk és szerelvények központi szerepet játszanak a különféle hőközléses körfolyamatokban. A KSB vállalta a kihívásokat és az általunk képviselt műszaki színvonal mára világszerte a magas minőség iránymutató mércéje. A KSB a hőközlésben is élen jár: szakértelmünket folyamatos fejlesztéseink és innovatív termékeink bizonyítják.

Sikerünk alapja - különösképp a hőközléses körfolyamatoknál - hogy idejében felismerjük a piac szükségleteit és erre a megfelelő műszaki megoldással válaszolunk. Ez a hőátadó berendezéseknél sincs másképp: termékeinkkel szivárgásmentes szállítást biztosítunk és használatukkal megelőzhetőek a költséges leállások.

Több mint egy millió leszállított szivattyú és megszámlálhatatlan szerelvény fémjelzi a KSB eddigi 130 éves történetét. Termékeink számos iparág hőközléses körfolyamataiban játszanak kulcsfontosságú szerepet.

Etanorm SYT thermal oil pump

Etanorm SYT

Üzembiztonság és hatékonyság a hőközlésben: a megbízható és hatékony Etanorm SYT szivattyút forróvíz valamint ásványi és szintetikus hőközlő olajok szállítására tervezték.

Bővebben to Etanorm SYT
NORI 40 ZYLB / ZYSB elzárószelep a KSB-től

NORI®40 elzárószelep csőmembrán tömítéssel – magas hőmérsékleten is optimális átfolyás

Letisztult és robusztus kivitel: Az új, csőmembrán tömítéses NORI 40 elzárószelep ideális magas hőmérsékletű hőközlési feladatokra. Kivételes biztonság és optimális átfolyás.

Bővebben to NORI®40 elzárószelep csőmembrán tömítéssel – magas hőmérsékleten is optimális átfolyás
Additional Information
KSB-Pumpenprogramm

Szivattyú katalógus 2021

Töltse le átfogó szivattyú katalógusunkat!

Letöltés11 MB
Armaturenprogramm_original

Szerelvény katalógus 2021

A KSB összes szerelvénye egy katalógusban

Letöltés9 MB
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online