Az Eta szivattyúk mozgásban tartják a világot

A KSB Eta szivattyúinak egyedülálló termék- és szolgáltatási sokszínűsége mozgásban tartja a világot. Az Eta család minden tagja egy optimális hidraulikus rendszert kínál szinte végtelen számú változatban.

Eta pump, Eta pumps Az Eta szivattyúk mozgásban tartják a világot

Az Eta szivattyúk a KSB nagy klasszikusai közé tartoznak, melyek évtizedek óta sikeresen bizonyítanak és folyamatosan az optimalizálási fejlesztéseink központjában vannak. A termékcsalád egyben magáénak tudhatja a világ legnépszerűbb sztenderd vízszivattyúja címet is - a világon 1.5 millió Eta szivattyú van használatban.

Az Eta termékcsalád 43 különböző méretet foglal magába, melyek 2-, 4- vagy 6- pólusú motorokkal is felszerelhetők, továbbá minden KSB által gyártott Eta az optimális működési pontra igazított, munkapontra esztergált járókerékkel van felszerelve.

A sorozat új méreteinek köszönhetően ma már szinte tökéletes hatékonysági szint érhető el a megfelelő méret kiválasztásával.

Technikailag rendkívül precízen kidolgozottak, így vevőink teljes mértékben bízhatnak első osztályú, világszerte szabványosított termékeinkben. Számos változatban elérhetők, és lefedik az alkalmazási területek széles skáláját - nemcsak a vízellátás, hanem az energiaszolgáltatás és az épületgépészet terén is.Mindemellett sztenderd vízszivattyúink iránymutatók elérhetőség és szervizelés terén is. Az új termékeket és pótalkatrészeket rövid időn belül rendelkezésére bocsátjuk, maga a szivattyú pedig nagyon egyszerűen szét, és összeszerelhető. Szabvány az egész világra.

Tudjon meg többet az Eta termékcsalád legújabb generációjáról:

Etaline Teaser_original

Etaline: Flexibilis in-line szivattyú alkalmazások széles köréhez

A KSB Etaline szivattyúit úgy tervezték, hogy azok közvetlenül beépíthetőek legyenek a csővezetékekbe. 

Bővebben to Etaline: Flexibilis in-line szivattyú alkalmazások széles köréhez
Etabloc teaser_original

Etabloc: Egyfokozatú blokkszivattyú, az igazán szűk helyekre

Az új Etabloc szivattyúk mindamellett, hogy lenyűgöző energiahatékonysággal üzemelnek helytakarékos formatervüknek köszönhetően ideálisak a legszűkebb beépítési helyekre is.

Bővebben to Etabloc: Egyfokozatú blokkszivattyú, az igazán szűk helyekre
SYT Teaser_original

SYT: Hőközlő olaj- és forróvízszivattyúk megbízható tervezéssel

Tartsa szem előtt a biztonságot, válassza hőközlő olaj- és forróvízsszivattyúink új generációját.

Bővebben to SYT: Hőközlő olaj- és forróvízszivattyúk megbízható tervezéssel
Additional Information
New content item

A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége

A KSB egyedülállóan széles termékkínálatának köszönhetően egy komplett hidraulikai rendszert kínál Önnek. Szivattyúk, szerelvények, automatizációs berendezések, melyek együtt egyedülálló hatékonyságra képesek. 

Bővebben to A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége