KSB-termékek sörfőzdék számára

A KSB szivattyúi és szerelvényei ideális megoldást jelentenek a sörkészítés különböző gyártási fázisaiban. Minden szállítási feladatra biztosítjuk az optimális szivattyút.

brew_kettle_img A KSB szivattyúit és szerelvényeit az italgyártás során széles körben alkalmazzák. A sörfőző üzemekben elhelyezett KSB-termékek nem csupán a főfolyamatok szállítási feladatait látják el, hanem számos segéd- és tisztítási folyamatban is részt vesznek.

A KSB rendkívül széles termékportfólióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek minden esetben az adott szállítási feladatra kifejlesztett szivattyútípust biztosítsuk, melyet az adott felhasználási terület igényei szerint konfigurálunk; legyen az vízkezelés, sörfőzés, erjesztő és szűrő pince vagy CIP/SIP (Clean in Place – helyi tisztító, Sterilize in Place – helyi fertőtlenítő) alkalmazás.

A KSB nagy hangsúlyt fektet a berendezések energiahatékony üzemeltetésére: automatizálható szivattyúink az adott berendezés igényei szerint szabályozhatóak, így a különféle gyártási folyamatok váltakozó teljesítményigényét figyelembe véve jelentősen csökkenthető a szivattyúk energiafelvétele.

Additional Information
Collection LSA brosi__original

Élettudományok és biotechnológia

KSB megoldások speciális alkalmazásokra.

LSA microsite_original

"Life Science Applications" microsite

Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online