AmaDrainer 3 – A búvárszivattyúk új generációja

Az AmaDrainer 3 sorozat a KSB már jól bevált, szürkevízre is alkalmazható búvárszivattyú termékcsaládjának legújabb generációja. Az új fejlesztéssel cégünk az épületgépészeti piac változó igényeire kínál válaszokat: a négy méretben elérhető szivattyúk kompaktabbak és könnyebben kezelhetőek elődeiknél.

AmaDrainer 3 sorozat Kompact

A kompakt kivitelnek, a beépített szintkapcsolónak és a legfeljebb 155 mm-es átmérőnek köszönhetően az új típussorozat szűk helyeken, így kutakban is alkalmazható. A szivattyúk maximális emelőmagassága 11,3 méter.

Megbízható

Az új merülőmotoros szivattyúk robusztusak és magas működési megbízhatóságot biztosítanak. Mind a négy szivattyútípust folyamatos üzemre tervezték akár 70 °C-os, de rövid ideig akár 90 °C-os folyadék hőmérsékleten is.

Hatékony

A fejlesztés újdonsága az integrált vízszintkapcsoló: a szívó szűrő eltávolításával a két kisebb méretű szivattyú esetében akár 2 mm alá is csökkenthető a maradék vízszint az aknában. A nagyobb méretű szivattyúk 35 mm-ig terjedő szabad átfolyással rendelkeznek, így a szennyezett vízben lévő durva anyagok szállítására is alkalmasak. Az agresszív folyadékok kezelésére minden méretben speciális anyagváltozatok állnak rendelkezésre.

Könnyen kezelhető

Mindegyik szivattyú kiváló minőségű, kis súlyú, korrózióálló műanyag házzal rendelkezik. A köpenyhűtés eredményeként a működtetés szárazon álló motor esetén is lehetséges. Ezenkívül az AmaDrainer 3 sorozat beépített motorvédelemmel rendelkezik. A szivattyúkat alapfelszereltségként 10 méteres tápkábellel szállítjuk, amely rugalmasabb kezelést tesz lehetővé.

Sokoldalú

Az új, szürkevízre is alkalmazható búvárszivattyúk sokoldalúan használhatók: mind aknák és pincehelyiségek szárazon tartásához, folyókból és tározókból történő vízkivételhez, mind sürgősségi vízelvezetéshez és egyéb alkalmazásokhoz, például alagsori lépcsőházak és aluljárók víztelenítéséhez. A szivattyúkat a KSB alkalmazásra készen szállítja, ami gyors telepítést és üzembehelyezést tesz lehetővé.