KSB Etanorm sztenderd vízszivattyú és PumpDrive Eco – a hatalmas világsiker

Az Etanorm a legelterjedtebb sztenderd vízszivattyú a világon, mely mindig is jövőbe mutató technológiát képviselt, az új fordulatszám-szabályzó PumpDrive Eco-val azonban mércét állít az egész iparág számára.

Etanorm PumpDrive mit KSB SuPremE-Motor

Az új PumpDrive Eco továbbfejlesztett hidraulikus rendszerének köszönhetően még több energiát takaríthat meg.

Az Etanormot a KSB szivattyúk klasszikusát most még tovább fejlesztettük. Hogy hűtési, fűtési és szellőztetési rendszereit még hatékonyabbá tegyük, egy új termékkombinációt hoztunk létre: Etanorm sztenderd vízszivattyú új PumpDrive Eco-val. Az egyedi fordulatszám szabályozó rendszer gyorsan, pontosan és egyenletesen képes a fordulatszámot az igényekhez igazítani. A továbbfejlesztett hidraulikus rendszernek köszönhetően akár 7000 kW/h-t is megtakaríthat évente, mellyel nem csak a CO2 kibocsájtást, de az üzemeltetési költségeit is csökkentheti.

Egy sokoldalú klasszikus, üzembiztos működéssel

Hosszú évek tapasztalata nyomán biztosan kijelenthetjük, hogy vevőink teljes mértékben megbízhatnak az Etanorm szabványosított szivattyúkban. Az új PumpDrive Eco-val való kombinációja megbízható, üzembiztos, alacsony rezgésszintű, zajmentes működést eredményezett.

Sokoldalúsága egyedülálló: Több alapkivitelben, anyagtípusban és méretben elérhető, így alkalmazások széles köréhez kínál optimális megoldást. Sokoldalúságának és változatos beépíthetőségének köszönhetően alkalmazhatósága az ipari- és vízkezelési alkalmazások mellet erőművek és épületgépészeti alkalmazások körére is kiterjed.

Az Etanorm sztenderd vízszivattyú és az új PumpDrive Eco kombinációjának előnyei

Energiahatékony
A továbbfejlesztett hidraulikus rendszernek és az új PumpDrive Eco fordulatszám-szabályzónak köszönhetően most még nagyobb hatékonyság érhető el. A növekvő hatékonyságnak köszönhetően már az EU 2015-ben hatályba lépő energiahatékonysági szabályozásainak is megfelel.

Energiaköltségek csökkentése az automatizáció révén

A fordulatszám szabályozott működés és a szivattyú magas hatékonyságú motorral való párosítása jelentős energia- és költségmegtakarításokat eredményez.

Üzembiztos működés

Az Etanorm alkalmazások milliói során bizonyította érdemeit: alacsony rezgésszintű zajmentes működés, síktömítések és megbízhatóság külső terhelés esetén is.

Sokoldalúság

Választható anyagok széles skálája lehetővé teszi, hogy a kezelt folyadék tulajdonságait figyelembe véve, a legmegfelelőbb típust válasszuk ki, a méretválaszték bővítésével pedig az alacsony áramlási sebességhez is ideálissá tettük.

Szervizbarát

Könnyű szerelhetőség, világszerte rövid időn belül elérhető szolgáltatások és tartalék alkatrészek.

Additional Information
PumpDrive Teaser_original

Az új PumpDrive: Adaptív fordulatszám-szabályozás a maximális hatékonyságért

A fordulatszám-szabályozás még csak a kezdet, az új PumpDrive

számos új funkcióval egészült ki, hogy még több energiát takarítson meg, és biztosítsa a rendszer rendelkezésre állását.

Bővebben to Az új PumpDrive: Adaptív fordulatszám-szabályozás a maximális hatékonyságért
EE_Stop_Externer_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energiahatékonyság a KSB-től

Energia: Mi mindet arra használjuk, hogy Önnek minél többet megtakarítsunk. A FluidFuture ® elemzi a rendszert és azonosítja a megtakarítási potenciált a jobb energiahatékonyságért és alacsonyabb költségekért.

Bővebb információ a Fluid Future micrositeon