A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége

A KSB egyedülállóan széles termékkínálatának köszönhetően egy komplett hidraulikai rendszert kínál Önnek. Szivattyúk, szerelvények, hajtások és automatizációs megoldások tökéletesen egymáshoz illeszkedő kombinációját.

Válassza a rendszert, melynek elemei „egymásnak lettek teremtve” a maximális hatékonyságért és a lehető legtöbb költségmegtakarításért. New content item Tökéletes termékkombinációk a maximális hatékonyságért

Együtt az igazi: Szivattyú és szerelvény “szettek” a KSB-től

Az Eta szivattyúcsalád páratlan sokszínűsége önmagában is tökéletes kiválasztást tesz lehetővé, hiszen a választás során összesen 43 méret, 2-4-ill. 6 pólusú motorok, számtalan anyagváltozat, különböző tömítések és kapcsolási módok állnak rendelkezésünkre. A szivattyúkhoz tökéletesen illeszkednek a KSB optimális áramlású és alacsony Zeta-értékű szerelvényei, melyekkel együtt a lehetséges energiamegtakarítás maximuma érhető el.

Tegye berendezéseit még hatékonyabbá a KSB hajtásaival és automatizációs berendezéseivel

A szivattyúk és szerelvények úttörő technológiájú hajtással és automatizációval kombinálva megfelelő megoldást kínálnak bármilyen terhelési profilhoz. Így biztosítjuk a rendszer maximális rendelkezésre állását és a költséghatékonyságot. Amikor az adott motorhoz a legjobb motort keresi, a legfontosabb, hogy ezt a döntést a tényleges terhelési profil alapján hozza meg. A KSB a tökéletes hajtást biztosítja partnerei egyedi igényeihez igazodva. Változó munkapont esetén a legokosabb választás a KSB Supreme® IE4* motor a KSB frekvenciaváltójával, a PumpDrive-val. A PumpMeter nyomástávadó készülék ezen felül, miután meghatározta a tényleges terhelési profilt, további energiamegtakarítási lehetőségeket tár fel.


A FluidFuture® koncepció: optimális rendszerek az Ön sikeréért

Rendszerének gazdaságossága már a kiválasztás pillanatától fontos számunkra. Valósítsa meg a maximális energiahatékonyságot a FluidFuture® koncepciónk szem előtt tartásával. A KSB a hidraulikus rendszert egészként kezeli, így már a kiválasztáskor külön figyelmet fordít arra, hogy az egyes elemek együttesen optimális működést eredményezzenek.
  Tökéletes termékkombinációk a maximális hatékonyságért a KSB-től Az illusztráció csak egyetlen példa a tökéletes termékpárosítására

A tökéletesen kiválasztott rendszer kifizetődő. Íme egy példa:

  • Etanorm
  • SuPremE® IE4* motor
  • PumpDrive
  • PumpMeter
  • SERIE 2000
  • BOAX-B

Bizonyított siker az Audi Hungarianál

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. győri gyárában évi 30% energiamegtakarítást tudott elérni a KSB Fluid Future koncepciója alapján.

Bővebben

*IE4 az IEC/CD 60034-30 2. kiadás szerint 

Additional Information
Eta-Family Teaser_original

Az Eta szivattyúk mozgásban tartják a világot

A KSB Eta szivattyúinak egyedülálló termék- és szolgáltatási sokszínűsége mozgásban tartja a világot. Az Eta család minden tagja egy optimális hidraulikus rendszert kínál szinte végtelen számú változatban.

Bővebben to Az Eta szivattyúk mozgásban tartják a világot
KSB PumpMeter

Referencia - Audi Hungaria

Az Audi Hungaria emulzióellátó berendezés szivattyúit PumpMeter nyomástávadó készülékkel szereltük fel. A mérések alapján javasolt beállítási módosítások közel 30% energiamegtakarítást jelentett az üzemeltetőnek.

Referencia - Audi Hungaria294 KB
KSB SuPremE image

SuPremE® mobilapplikáció

Számolja ki mennyit takaríthat meg a világ leghatékonyabb mágnes mentes motorával

Bővebben to SuPremE® mobilapplikáció
PumpDrive Teaser_original

Az új PumpDrive: Adaptív fordulatszám-szabályozás a maximális hatékonyságért

A fordulatszám-szabályozás még csak a kezdet, az új PumpDrive

számos új funkcióval egészült ki, hogy még több energiát takarítson meg, és biztosítsa a rendszer rendelkezésre állását.

Bővebben to Az új PumpDrive: Adaptív fordulatszám-szabályozás a maximális hatékonyságért
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel