SuPremE® mobilapplikáció – számolja ki mennyit takaríthat meg a világ leghatékonyabb mágnes-mentes szivattyúmotorjával

A KSB SuPremE® IE4-es mágnes-mentes szinkron reluktancia motorjával akár 70 %-os energiamegtakarítást érhet el.* Az innovatív szivattyúmotor, amellett, hogy pénztárcáját kíméli, mágnes-mentességének köszönhetően a környezetet is óvja.

A SuPremE® App energiahetékonysági kalkulátorral könnyedén kiszámolhatja, mennyit tarkíthat meg saját berendezései esetében.

Próbálja ki, ilyen egyszerű:

Adja meg berendezései alapvető üzemi adatait és áramköltségét. Egy gombnyomás és máris kiszámolja, mennyivel csökkentheti költségeit éves szinten a KSB SuPremE® szivattyúmotor használata mellett.

Próbálja ki online (desktop verzióban), vagy töltse le a mobilapplikációt. Elérhető Android és IOS operációs rendszerhez.

KSB SuPremE® energiamegtakarítási kalkulátor KSB SuPremE® energiamegtakarítási kalkulátor

*(fordulatszám szabályzóval felszerelve, a terhelési profiltól függően, a centrifugális szivattyúk tekintetében, a fojtó szabályozással és egy IE2- aszinkronmotorral összehasonlítva

Additional Information
Maximum energy savings at no extra cost_original

Válasszon IE4-es motort most IE2-es áron

A világ leghatékonyabb mágnesmentes szivattyú szettje felár nélkül!

Etaline PumpDrive Eco-val és KSB SuPremE® IE4* motorral.

Bővebben to Válasszon IE4-es motort most IE2-es áron
IE4 vs IE2_original

Az új elektromotorok hárommillió kWh-t takarítanak meg

A KSB által kifejlesztett szinkron-reluktanciamotor, a „SuPremE” kifejlesztéséért a KSB Németországban elnyerte a Perpetuum 2014 energiahatékonysági díjat.

Bővebben