Új, kiterjesztett garancia a KSB-től

Mindent egy kézből, mindent hatékonyan - a KSB új, kiterjesztett garanciája akár 5 éven keresztül biztosítja az Ön nyugalmát! A kiterjesztett garancia új és meglévő szivattyúkra egyaránt elérhető!

Miért válassza az 5 éves garanciát?


Az új, kiterjesztett garanciális szolgáltatás teljeskörű megoldást jelent szivattyúja szervizelésére. Levesszük a válláról a beüzemelés és a karbantartás terhét, ráadásul a garanciaidő alatt kedvezménnyel biztosítjuk az alkatrészek utánpótlását, és folyamatosan számíthat ránk!

A kiterjesztett garancia keretében vállaljuk:

  • a gép beüzemelését
  • 12 havonta esedékes karbantartását
  • szükség szerinti szervizelését
  • továbbá a garanciaidő alatt kedvezményes alkatrész ellátást biztosítunk!

Már meglévő szivattyúja kifut a garanciális időből? Bízza ránk a karbantartást még a garancia lejárata előtt, és mi meghosszabbítjuk!

service

Az alkatrészek kedvezménye akár 15%

Amennyiben alkatrészt és szervizt együtt vesz igénybe 10%, az 5 éves kiterjesztett garancia keretében a garanciális idő alatt 15% kedvezményt biztosítunk minden alkatrészmegrendeléséhez!


A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A kiterjesztett garancia megadott termékkörre vehető igénybe, nem vonatkozik csúszó- és kopóalkatrészekre, egyéb garanciális feltételek változatlanok és az ÁSZF-ben megtalálhatók. További információért lépjen velünk kapcsolatba, várjuk jelentkezését!

Additional Information
service

Kiterjesztett garancia

A KSB új, kiterjesztett garanciája akár 5 éven keresztül biztosítja nyugalmát. Elérhető új és meglévő szivattyúkra egyaránt, jelentős alkatrész kedvezményekkel.

Bővebben to Kiterjesztett garancia
Refinery Pump Cartridge

Rendszeroptimalizáció

Modernizálja szivattyúit és optimizálja szivattyúrendszereit a SES segítségével és a megfelelő átalakításokkal

Bővebben to Rendszeroptimalizáció
Motor service

Szivattyú- és motor szerviz

A KSB szervizszakemberei a szivattyúk és motorok gyártótól független, szakszerű és gyors javítása mellett igény szerint a legújabb technológiák szerint elvégzik a berendezések felújítását is.

Bővebben to Szivattyú- és motor szerviz