Rendszeroptimalizáció a KSB-től: modernizálja szivattyúit és optimalizálja szivattyúrendszereit a SES segítségével és a megfelelő átalakításokkal.

Optimalizálja és modernizálja szivattyúrendszereit, hogy minél energiahatékonyabbak legyenek. A SES-elemzés (System Efficiency Service, Rendszerhatékonysági Szolgáltatás) segítségével például azonosíthatja a KSB átalakítási megoldásaival kiaknázható megtakarítási lehetőségeket.

Refinery Pump Cartridge RPC (Refinery Pump Cartridge, finomítói szivattyúpatron)

A szivattyúrendszerek üzemeltetői számára nagyon fontos szempont a rendszer zökkenőmentes működése. Ez akkor válik különösen fontossá, amikor a jogszabályi környezet vagy a műszaki körülmények megváltoznak. A szivattyúrendszereket azonban idővel fejlesztésekkel vagy átalakításokkal, de modernizálni kell. A KSB cégre szabott megoldásokkal, egyedi támogatást biztosít valamennyi partnerének — méghozzá gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan. A KSB az egész szivattyúrendszert átvizsgálja, az elemzés alapján meghatározza, hogy hol és hogyan lehet optimalizálni a rendszert, majd szakszerűen végrehajtja ezeket. Ennek előnyei: megnövelt energiahatékonyság és hasznos élettartam, a szivattyúk működése optimálisan igazodik a működési adatokban beállt változásokhoz. Jó tudni: a KSB valamennyi forgalomban lévő szivattyú és szerelvény optimalizálását és modernizációját vállalja, gyártótól vagy gyártmánytól függetlenül.

Rendszeroptimalizáció a KSB-vel, alkalmazási területtől függetlenül — a megoldások gyors áttekintése:

A SES (Rendszerhatékonysági Szolgáltatás) részletesen kielemzi, hogy hol és hogyan lehet optimalizálni a rendszert.

A KSB valamennyi rendszeroptimalizációjának kiindulási pontja egy, a telepített szivattyúról készített átfogó rendszerelemzés. A telephelyen egy adatnaplózó egyidejűleg rögzíti a feldolgozási és a rezgési értékeket. Ennek segítségével meghatározható a szivattyú jelenlegi terhelési profilja és összehasonlítható a specifikációkkal. Ezek ismeretében javaslatokat tudunk tenni arra nézve, hogy mit kell tenni az energiahatékonyság maximalizálása érdekében, illetve azért, hogy a szivattyúk és a rendszerek gazdaságosan működjenek.

Költséghatékony átalakítás (retrofit)

Nem mindig van szükség új szivattyú beszerzésére. Retrofit megoldások a KSB-től: egy más alternatíva új termék vásárlása helyett. Ezek az átalakítási megoldások a modern technológiát szakszerű szervizeléssel párosítva a rendszerek modernizálására szolgálnak. A KSB hidraulikai, mechanikai és felszereltségi fejlesztésekkel optimalizálja a szivattyúkat és a szerelvényeket. Ennek két célja van: egyrészt a karbantartási költségek és az energiafelhasználás csökkentése, másrészt pedig a rendszer hasznos élettartamának és rendelkezésre állási idejének megnövelése.

SES (System Efficiency Services) Rendszerhatékonysági szolgáltatások a KSB-től

A SES Rendszerhatékonysági Szolgáltatás

Túl sok energiát fogyasztanak azok a szivattyúk, amelyek nem optimálisan illeszkednek a rendszerhez. A KSB SES Rendszerhatékonysági Szolgáltatásával ez orvosolható. Az átfogó rendszerelemzések segítségével azonosíthatóak a potenciálisan hasznosítható megtakarítási lehetőségek.

Bővebben to A SES Rendszerhatékonysági Szolgáltatás
KSB retrofit: Költségtakarékos és hatékony

Retrofit

Az átalakítás, felújítás egy kiváló alternatíva ahelyett, hogy egy új terméket vásárolnánk. Az átalakítási megoldás előnye a modern technológia és a szakszerű szervizelés kombinációja. Ipari, vízellátási és szennyvízelvezetési és energiaellátási iparban használatos szivattyúkon egyaránt elvégezhető.

Bővebben to Retrofit
Additional Information
Service brosi_original

Letöltés

Alkatrészek és kapcsolódó szolgáltatások a KSB-től

Letöltés1 MB
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online