Keretszerződések a KSB-től: egyedi koncepciók a rendkívüli rendszerhatékonyság megteremtése érdekében

Valódi, cégre szabott szolgáltatás: a KSB ügyfeleivel egyeztetve cégre szabott keretszerződéseket dolgoz ki, melyek hatálya az egyszerű karbantartás moduloktól a Total Pump Care csomagokig terjed.

KSB keretszerződések A KSB-keretszerződések egyedi megoldásokat kínálnak

Átfogó szolgáltatási koncepciónk lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy egy olyan szervizelési és alkatrészellátási csomagot állítsunk össze, amely tökéletesen megfelel az igényeiknek.

Total Pump Management a KSB-től: cégre szabott szolgáltatások a kiemelkedő hatékonyság érdekében

A keretszerződés kidolgozási folyamatának egyszerűsítése érdekében a KSB kifejlesztette a TPM-et, azaz a Total Pump Managementet. Egy szivattyúkra, szerelvényekre, motorokra és más forgó berendezésekre kidolgozott moduláris szolgáltatási koncepcióról van szó. A szolgáltatási szerződés kidolgozásakor partnereinknek ezen három rész moduljaiból van lehetősége választani: Szolgáltatások, Biztosítékok, Feltételek.

Szakértőink az ügyféllel egyeztetve állítják össze a KSB szolgáltatási szerződést, melyek hatálya az egyszerű karbantartás moduloktól a Total Pump Care csomagokig terjed. Így minden tervezhetővé válik a szivattyúrendszerrel kapcsolatban, és annak optimális rendelkezésre állása is biztosított. Ennek következtében a karbantartási és az életciklushoz kapcsolódó egyéb költségek is jelentősen csökkennek. 

TPM Total Pump Management - moduláris koncepció

Keretszerződések a KSB-től – az előnyök rövid áttekintése:

  • A leállások idejének minimalizálása
  • Növekvő termékélettartam
  • Egyéni igények szerint alakított koncepciók és keretszerződések
  • Nagyfokú tervezhetőség, biztos pótalkatrész-ellátás
  • Rögzített árak, tervezhető karbantartási költségek
  • Kedvezmények és egyedi feltételek
  • Alacsony a rendszer életciklusának teljes költségtényezője
  • Egyszerűsített árajánlat- és rendeléskezelési folyamat
Additional Information
Mit KSB gut beraten

Műszaki szaktanácsadás

Mindig a legjobb megoldást keressük az Ön rendszere számára. A KSB szervizszakemberei mindig cégre szabott tanácsokkal látják el és hosszútávú terméktámogatást nyújtanak.

Bővebben to Műszaki szaktanácsadás