Megbízható szervizszolgáltatások: javítás, karbantartás és szervizelés egy kézből, a KSB-től

A rendszeres szervizelés és a professzionális karbantartási stratégiák jelentős mértékben meghosszabbíthatják egy rendszer életciklusát. A KSB ezen feladatok elvégzésére komoly képzettséggel rendelkező szakembereket alkalmaz mind a helyszíni kiszállások alkalmával, mind pedig a KSB szervizközpontjaiban.

Service vor Ort

Szolgáltatásaink nem csak saját gyártmányú gépegységekre terjednek ki. A KSB Szerviz valamennyi gyártó szivattyúit, motorjait és szerelvényeit képes megjavítani. Igény esetén a berendezések felújítására is lehetőség van, annak érdekében, hogy a berendezések a legújabb technológiai szabványoknak is megfeleljenek. Sokéves tapasztalat és gyártói know how birtokában biztosítjuk Önt arról, hogy rendszere hosszú távon, megbízhatóan üzemeljen.

Kapcsolatfelvétel

Javítások, rendszerfelügyelet, szervizelés, és karbantartás

 

 

Szolgáltatások egy kézből

Személyes kapcsolattartója rendelkezésére áll különböző gyártmányú szivattyúi és rendszerei állapotfelmérésében, szerviz-és karbantartási igényeinek koordinálásában.

Minden egyes szivattyú- és szerelvényjavításról dokumentációt készítünk, melyet az adatbázisban bármikor visszakereshetünk, így berendezései teljes életciklusát képesek vagyunk átlátni.

Kérje ajánlatunkat

Széleskörű termékkínálat

A KSB rengeteg termékhez kínál javítási és karbantartási szolgáltatást. Ezek a szolgáltatások szivattyúkhoz, szerelvényekhez, motorokhoz és más forgó berendezésekhez is elérhetőek. Szolgáltatási portfóliónk része továbbá az ipari üzemek karbantartó vizsgálatainak átfogó revíziómenedzsmentje is.

Rendszerfelügyelet, akár a nap 24 órájában, a hét minden napján

Keretszerződött partnereink részére igény esetén 24 órás rendszerfelügyeletet biztosítunk. Ezesetben, a KSB magasan kvalifikált szervizszakembereit a nap 24 órájában elérheti. Egy esetleges rendszerleállás esetén, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek, hogy a problémát orvosolják. Szolgáltatásainkat minden esetben az Ön igénye szerint alakítjuk!

Tervezhető biztonság a tervezhető költségeknek köszönhetően: Revíziómenedzsment a KSB-től

A KSB igényre szabott, fix javítási és szervizelési áraival átlátható karbantartás-menedzsmentet nyújt, melynek köszönhetően a rendszer karbantartási költségei előre tervezhetőek. A precíz tervezés és prognózisok eredményeként pedig minimális mértékűre szoríthatóak a javítási és karbantartási állásidők.

Kapcsolatfelvétel

Motor service

Szivattyú- és motor szerviz

A KSB szervizszakemberei a szivattyúk és motorok gyártótól független, szakszerű és gyors javítása mellett igény szerint a legújabb technológiák szerint elvégzik a berendezések felújítását is.

Bővebben to Szivattyú- és motor szerviz
Szerelvény revízió

Revíziómenedzsment

Az ipari berendezésekben, úgymint finomítókban, gőzkrakkolókban vagy erőművekben működő különféle szivattyúk és szerlvények átfogó revíziója szakembert próbáló feladat.

Bővebben to Revíziómenedzsment
Additional Information
Service brosi_original

Letöltés

Alkatrészek és kapcsolódó szolgáltatások a KSB-től

Letöltés1 MB
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online