Megbízható, kiváló minőségű pótalkatrész ellátás: Reverse Engineering – újramodellezés és reprodukció a KSB-től

A globális gazdaság jelenleg kivételes helyzettel néz szembe. A gyártóknak vissza kell fogniuk vagy le kell állítaniuk a termelést a helyi előírások miatt, illetve a beszállítói láncok megszakadtak. Ez kiemeli a folyamatos és megbízható alkatrészellátás fontosságát – különösen olyan vállalatok esetében, amelyek stratégiai infrastruktúrát, úgymint atomerőművet, vízművet, vegyi üzemet vagy olajfinomítót működtetnek.

A KSB világszerte jól kiépített telephely hálózatának köszönhetően képes az esetleges regionális problémákra gyorsan reagálni, illetve a szükséges pótalkatrészek szállítását gyorsan biztosítani. Különösen vészhelyzetben vagy ellátási nehézségek esetén, partnereink bizton számíthatnak az egész világon aktív KSB SupremeServ csapatra.

Amennyiben nem a KSB által gyártott termékhez van pótalkatrészekre szüksége, a KSB Reverse engineering szolgáltatása az ideális megoldás: a nehezen, vagy már nem beszerezhető esztergált és öntött pótalkatrészeket újragyártjuk. E szolgáltatásnak köszönhetően a létesítmények a lehető leggyorsabban folytathatják működésüket, és elkerülhetik a komoly átalakításokat. 

Öntő/nyomtató forma előállítása 3D nyomtatással. Öntő/nyomtató forma előállítása 3D nyomtatással.

Így működik a KSB Reverse Engineering szolgáltatása

A pótalkatrészek reprodukciója - más néven újramodellezése - során a KSB gyorsan képes kiváló minőségű alkatrészek előállítására. Mindössze az eredeti alkatrész méreteire vagy egy mintadarabra van szükség a 3D-s nyomtatáshoz. A megsemmisült vagy elhasználódott alkatrészek esetében a KSB a digitális CAD rekonstrukciós módszert alkalmazza. Az újramodellezési eljárás különlegessége, hogy ennek révén a KSB más gyártók által gyártott szivattyúkhoz és egyéb forgó berendezésekhez is képes pótalkatrészt gyártani. A cég ugyanezt az eljárást alkalmazza nem-forgó eszközök vagy prototípusok gyártása esetén is. Partnereink ezen eljárás során is a megszokott KSB minőségre számíthatnak, hiszen a cég minden erőforrása, mint a házon belüli öntöde, a saját üzemek és műhelyek részt vesznek a folyamatban. Ugyanakkor a gyors gyártási folyamatnak köszönhetően a pótalkatrészek leszállítása rövid időn belül lehetséges.

Az optimalizált alkatrészek jelentős költségmegtakarításokat eredményeznek

A KSB pótalkatrészekhez kapcsolódó szolgáltatása révén továbbra is átfogó támogatást és segítséget nyújt partnereinek. Az újramodellezés mellett alkatrész-optimalizálást is kínál anyagtípus, geometria és áramlásdinamika tekintetében. A folyamat során használt jobb, minőségi alapanyagoknak és a jobban megtervezett alkatrészeknek köszönhetően a karbantartási költségek jelentős mértékben csökkenthetők.

A KSB pótalkatrész-szolgáltatás előnyei:

  • Rövid szállítási határidő
  • Nem beszerezhető, eredeti pótalkatrészek utángyártása
  • Hosszabb hasznos élettartam a jobb formatervezésnek, a jobb minőségű alapanyagoknak, illetve a KSB különleges alapanyagainak köszönhetően.
Additional Information
Reverse_Engineering_Kontakt_Bild

Contact

Kérje a gyors Reverse Engineering pótalkatrész szolgáltatást.

Vissza a kapcsolatokhoz

Reverse Engineering

Minden márkára

Reverse Engineering3 MB