A KSB kifutott termék programja: biztos pótalkatrész-ellátás a régebbi típusú szivattyúrendszerekhez és termékcsaládokhoz.

A KSB szivattyúi a világ minden táján hosszú hasznos élettartamukról ismertek. Ennek megfelelően igen nagy az igény arra, hogy a régi rendszerekben még üzemelő szivattyúkhoz pótalkatrészeket biztosítsunk. A KSB a kifutott termék programjával gondoskodik arról, hogy a pótalkatrész-ellátás minden termékéhez teljes mértékben biztosított legyen. 

A KSB kifutott termékei alkatrészellátásáról is gondoskodik A kifutott termék program keretében a KSB pótalkatrészeket biztosít a régi termékcsaládokhoz.

A KSB a Bochumban, Brémában, Déville-ben és Halléban található kiszolgáló üzemeiben továbbra is gyártja a kifutott termékcsaládok csereszivattyúit és pótalkatrészeit. Ez a program 60 év több, mint 100 termékcsaládját érinti. Nagymértékű terméktámogatásával a KSB egyedinek mondható a gyártók között. A KSB lehetővé teszi, hogy hosszútávon is tervezhessen ezekkel a kifutott modellekkel. Ezenfelül igény esetén valamennyi gyártó termékcsaládjaira elérhető a reverse engineering (reprodukció) és retrofit (felújítási) szolgáltatás.

A KSB kifutott termék programja pótalkatrész ellátást biztosít a régebbi típusú szivattyúrendszerekhez és megszűnt termékcsaládokhoz is.

A KSB bochumi kiszolgáló üzeme

Több mint 140 év gyártmányainak csereszivattyúit és pótalkatrészekeit biztosítja.

A KSB brémai kiszolgáló üzeme

Csereszivattyúk és pótalkatrészek gyártása csőburkolatokhoz, csigaházokhoz és tengeri szivattyúkhoz.

A KSB Déville-i kiszolgáló üzeme

Szivattyúk és alkartészek gyártása régebbi termékcsaládok termékgondozása érdekében, valamint a franciaországi termékprogramokhoz is.

A KSB halléi kiszolgáló üzeme

Itt a megszűnt VEB-Kombinat Pumpen und Verdichter (a keletnémet állami szivattyú- és kompresszorgyár) által gyártott szivattyú-termékcsaládok pótalkatrészeit gyártják. Ezeket a szivattyúkat például öntöző- és belvízlevezető rendszerekben, valamint a vegyiparban használják.

A KSB kifutott termék programja: az előnyök rövid áttekintése

  • Biztos beszerzési forrás akár évtizedek múltán is
  • Műszaki támogatás kifutott termékekhez is
  • Gondoskodunk arról, hogy valamennyi pótalkatrész elérhető maradjon
Gyártóüzem Bochumban
Eta gyártóüzem Bochumban
Kiszolgáló üzem Bremenben
Kiszolgáló üzem Bremenben
Déville
Déville
Halle
Halle


Additional Information
spare_parts_pic2

KSB alktrészkészletek szabványos szennyvízszivattyúkhoz

Eredeti KSB alkatrészek

KSB alktrészkészletek szabványos szennyvízszivattyúkhoz106 KB

KSB alkatrészkészletek Eta szivattyúkhoz

KSB alkatrészkészletek Eta szivattyúkhoz169 KB