Ami KSB szivattyúnak indul, örökre az is marad: Eredeti KSB alkatrészek

Még a megbízható KSB szivattyúk és szerelvények esetén is eljön az az idő, amikor alkatrészei elhasználódnak, karbantartásra, cserére szorulnak. Ha biztosra akar menni, akkor eredeti KSB alkatrészeket használjon. Ezek biztosítják azt, hogy szivattyúi és szerelvényei továbbra is a megszokott, megbízható módon működjenek.

Eredeti KSB alkatrészek Az eredeti KSB alkatrészek megbízható szivattyúüzemelést biztosítanak

Alkatrészeink minőségét illetően nem kötünk kompromisszumot. A KSB szivattyúit és a kapcsolódó alkatrészeket - mint például a járókereket - ugyanazon precizitással, mind azonos gyártóberendezés gyártja. Így gondoskodunk arról, hogy a szivattyúk és szerelvények alkatrészcsere után is ugyanaolyan teljesítményt nyújtsanak, és ugyanolyan megbízhatóan üzemeljenek, mint az új termékek. A szivattyúkhoz és szerelvényekhez készített eredeti pótalkatrészek használatával elkerülheti az olyan rendszerleállásokat, amelyeket a gyenge minőségű utángyártott alkatrészek okozhatnak.

Alkatrész-készletek meghatározott KSB szivattyúkhoz

Számos szivattyú-termékcsaládhoz teljes pótalkatrész-készletek is elérhetőek. A szervizcsomagok (melyek többek között tömítéseket, csapágyakat és járókerekeket tartalmaznak) révén akár 30%-ot is megspórolhat az egyes pótalkatrészek árain. A pótalkatrész-készletek további előnye, hogy egyszerűen megrendelhetőek és rövid határidővel tudjuk szállítani ezeket.

Öntő/nyomtató forma előállítása 3D nyomtatással.

Reverse engineering

A KSB képes olyan pótalkatrészek reprodukiójára is, amelyek már nehezen vagy egyáltalán nem fellelhetőek a piacon.

Bővebben to Reverse engineering
A KSB kifutott termékei alkatrészellátásáról is gondoskodik

A kifutott termék program

Hosszú távon is megbízhatóan elérhető terméktámogatás — a kifutott termék program a bevált, de már kifutott termékcsaládokhoz és modellekhez is pótalkatrészeket biztosít, akár évtizedekre visszamenően is.

Bővebben to A kifutott termék program
Additional Information
spare_parts_pic2

KSB alktrészkészletek szabványos szennyvízszivattyúkhoz

Eredeti KSB alkatrészek

KSB alktrészkészletek szabványos szennyvízszivattyúkhoz106 KB

KSB alkatrészkészletek Eta szivattyúkhoz

KSB alkatrészkészletek Eta szivattyúkhoz169 KB