Mindent egy kézből. Rendszermegoldások a KSB-től.

Alles aus_main pic Etanorm szivattyú és Serie 2000 szerelvény PumpMeterrel és PumpDrive-val

A szivattyúk, szerelvények és komplett rendszerek egyik vezető gyártójaként a szivattyúra egy egységes komplett berendezésként tekintünk. Ezért a „mindent egy kézből” elv alapján komplett rendszereket kínálunk: termékeink tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezzel is elősegítve, hogy az Ön rendszere megbízható és energiatakarékos legyen.

Fordulatszám-szabályzott szivattyúink biztosabb futást és hosszabb rendelkezésre állást kínálnak. Szerelvényeink a széles választéknak köszönhetően sok esetben a piaci követelményeken túlmutatóan képesek teljesíteni. Például a SERIE 2000 típusú visszacsapó szelep kiváló áramlási tulajdonságokkal rendelkezik, melynek segítségével újabb lehetőség kínálkozik további megtakarítások elérésére.

A KSB-pillangószelepek áramlástechnikai értékei is jelentősen jobbak, mint a forgalomban lévő hasonló armatúráké.  A nyomásveszteség alacsonyabb, és a beszerelésre kerülő szivattyú szükséges teljesítménye jelentősen csökkenthető.

Ebből is látható: A fordulatszám-szabályzott szivattyú és a hozzáillő szerelvények kombinációja a lehető legjobb kiindulási pont az energiatakarékossághoz.
Éljen tapasztalatunkkal, használja ki tudásunkat.

Éljen tapasztalatunkkal, használja ki tudásunkat.


Ábra

Mi befektetjük, hogy Ön megtakaríthassa.  

A jól bevált PumpDrive frekvenciaváltó, az intelligens szivattyú-felügyeleti egység, saját nevén PumpMeter, a kedvező áramlási paraméterekkel rendelkező szerelvények, és a KSB EasySelect® termékkiválasztó program szivattyúkhoz és szerelvényekhez – ezek együttesen a FluidFuture® energiahatékonysági koncepciónk fő elemei. Ez az egyedülálló, jövőbemutató koncepció lehetővé teszi számunkra a teljes hidraulikus rendszer optimalizálását, az energiahatékonyság és az üzembiztonság növelését, és még a teljes élettartamra jutó költségek is csökkenthetők. Győződjön meg róla személyesen.
Garfikon

Energia-megtakarítás optimális kialakításnál*:
1,8 kW (14,1 kW ./. 12,3 kW) x 6000 üzemóra x 39 HUF/kW = 421.200 HUF/év

* A jelenleg érvényes adatok alapján. Az üzemórák száma, az áram ára, és a létesítményen belüli feltételek eltérhetnek.

Additional Information
Referenciaprojekt AUDI_original

PumpMeter Referenciaprojekt - AUDI HUNGARIA MOTOR Kft

Az Audi Hungaria emulzióellátó berendezés szivattyúit PumpMeter nyomástávadó készülékkel szereltük fel. A méresek alapján javasolt beállítási módosítások közel 30% energiamegtakarítást jelentett az üzemeltetőnek.

New content item

A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége

A KSB egyedülállóan széles termékkínálatának köszönhetően egy komplett hidraulikai rendszert kínál Önnek.

Válassza a rendszert, melynek elemei „egymásnak lettek teremtve” a maximális hatékonyságért és a lehető legtöbb költségmegtakarításért.

Bővebben to A tökéletes kombináció több, mint a részek összessége
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online