Jogi nyilatkozat

A KSB jelen weboldal tartalmának és szerkezetének kizárólagos tulajdonosa és licencia-tulajdonosa, mely szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldal információi, egyéb tartalmai és funkciói kötelezettség nélküliek, a változtatás jogát fenntartjuk. A KSB a rendelkezésre bocsátott információk, tartalmak és funkciók aktualitásával, helyességével, teljességével, minőségével, és állományával kapcsolatos mindennemű szavatosságot vagy garanciát kizár.

A jelen weboldalhoz való hozzáférés és a weboldal használata a felhasználó saját felelősségére történik. A KSB nem felel semminemű kárért, beleértve a weboldalhoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetett és/vagy közvetlen károkat és/vagy következménykárokat.

Amennyiben a weboldalon olyan linkek találhatók, melyeket részben vagy teljes egészében harmadik személyek üzemeltetnek, úgy a KSB nem vállal ezen oldalak tartalmáért és/vagy az ezekhez való hozzáférésért felelősséget. A belinkelt oldalakhoz való hozzáférés vagy azok használata a felhasználó saját felelősségére történik.

A jelen weboldalhoz való hozzáférésre és az oldal használatára kizárólag a Német Szövetségi Köztársaság anyagi joga irányadó.

Additional Information