Nehéz időkben is elér minket

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kormányzati korlátozó intézkedések meghosszabbítására reagálva szeretnénk ügyfeleinket tájékoztatni, hogy a KSB Hungary Kft. és SupremeServ szervíz szolgáltatása a korlátozások ideje alatt is folyamatosan elérhető, telephelyeink nyitva tartanak.
Rendelkezésre állunk bármely termékre vagy prótalkatrészre vonatkozó kérdéssel kapcsolatban, illetve szükség esetén az üzemi területen helyszíni támogatást is tudunk nyújtani ebben a rendkívüli helyzetben is.

  • Helyszíni szolgáltatás: teljes körű helyszíni támogatásunk elérhető a biztonsági és Covid protokollnak megfelelő üzemi területeken.
  • SupremeServe: szervíztelepünk továbbra is elvégzi a szivattyú karbantartásokat és szervízeléseket, illetve nagyjavításokat vagy korszerűsítéseket.
  • Értékesítés: értékesítési csapatunk folyamatosan rendelkezésre áll, hogy bármely szivattyúval vagy szerelvénnyel kapcsolatos kérdésben segítse ügyfeleinket.
  • Pótalkatrész szolgáltatás: pótalkatrészekkel foglalkozó kollégáink szintén folyamatosan elérhetők, hogy segítséget nyújtsanak ügyfeleinknek.

Vigyázzanak magukra!

Kapcsolatfelvétel:
Tel. +36 1 3711736
E-Mail: ksbinfo.hungary@ksb.com
 

Sajtó megjelenések

Additional Information