150 éves a KSB sikertörténete

A hatékonyság iránti elkötelezettség végig kíséri a cég 150 éves történetét.

 

New content item

Johannes Klein gépészmérnök 1871-ben tervezte és szabadalmaztatta automatikus kazánadagoló készülékét. Találmánya felfogta a gőzgépek által generált gőzt és víz fázisban visszatáplálta a kazánba. Erre a termékre alapozva, még ugyanabban az évben ő fektette le a mai KSB csoport alapjait két másik vállalkozó társával, Friedrich Schanzlinnal és Jakob Beckerrel.

A KSB munkatársak jobb hatékonyság iránti szenvedélyének köszönhetően a kezdetben 12 dolgozót alkalmazó cég mára egy több, mint 15000 főt foglalkoztató globálisan működő nagyvállalattá nőtte ki magát. Ugyanakkor azóta is a hatékonyság, megbízhatóság és fenntarthatóság a vállalat mozgatórugói. Ennek eredményeként a KSB által gyártott szivattyúk és szerelvények folyamatosan új referencia értékeket állítanak fel a világszerte zajló projektekben.

A KSB folyamatosan fejlődött az évek során, stratégiai szemlélettel bővítette működési területeit, még nehéz időkben is. A cég büszke arra, hogy megbízható partnere az ügyfeleknek, illetve biztonságos befektetés a befektetők számára – és ez a jövőben sem fog változni.

Szenvedélyünk, hogy kimagasló teljesítményt nyújtsunk ügyfeleink számára – a mottónkhoz híven: People. Passion. Performance.

Sajtó megjelenések

Additional Information