Támogattuk Dulovics Junior Szimpóziumot

KSB Hungary Kft. kiemelkedően fontosnak tartja a víz- és szennyvízgazdálkodással kapcsolatos szakemberek képzését.

New content item Dubei Tibor és Huzsvár Tamás az elnyert innovációs díjjal A KSB csoport számára a társadalmi felelősségvállalás egyik fő célja a gyermekek és fiatalok tanulásának támogatása a fenntarthatóság és környezetvédelem mellett. Ezen túl a KSB Hungary Kft. kiemelkedően fontosnak tartja a víz- és szennyvízgazdálkodással kapcsolatos szakemberek képzését Magyarországon, ezért is támogatta a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) által rendezett Dulovics Junior Szimpóziumot 2020. március 05-én. 

A szimpóziumot fiatal, 35 év alatti víz- és szennyvízgazdálkodással foglalkozó szakemberek számára rendezték, akik tudományos kutatásaikat adhatták elő négy témakörben (Szennyvíztisztító telepek, Korszerű szennyvíztisztítási technológiák és bioszenzorok, Vízellátó rendszerek, Vízminőség-szabályozás).
A tehetséges fiatalok előadásait az elismert szakemberekből álló zsűri (Dubei Tibor a KSB Hungary Kft. részéről) díjazta három kategóriában. Az innovációs kategóriában a legjobb előadó, Huzsvár Tamás (BME HDR Tanszék) teljeskörű IFAT részvételi lehetőséget kapott KSB Hungary Kft. felajánlásából a cég csapatával.
  New content item Képek a szimpóziumról

New content item Caption Piture 2

Sajtó megjelenések

Additional Information