Megújult a KSB nemzetközi ügyfélportál

A mi technológinánk. Szivattyúk - Szerelvények - Szerviz

A hatékony tervezési segédlet

  • Gyors hozzáférés
  • Termékkonfigurálás
  • Egyedi ajánlatkérés

Csak regisztrálnia kell, és az ügyfélportál – KSB Web-Shop International – felületére belépve lehetősége van a KSB termékkatalógust és az EasySelect kiválasztóprogramot is használni, amellyel az adott KSB terméket a szükséges paraméterek szerint konfigurálhatja. A konfigurált terméket elmentheti, vagy egyedi ajánlatkérést küldhet a KSB munkatársainak.

A mi technológinánk. Szivattyúk - Szerelvények - Szerviz

Regisztráció

Kövesse az alábbi linket, ami a KSB Web-Shop felületére vezet: https://shop.ksb.com/esales/ksb/b2b/init.do?language=en&loginlang=en

Ezen az oldalán találja a regisztrációs űrlapot. Kérjük, figyelmesen válassza ki a megfelelő országot! Ezt követően visszajelzést fog kapni a regisztrációjáról, és arról, melyik KSB munkatárs fogja feldolgozni a regisztrációját és elbírálni a hozzáférési kérését. Miután a hozzáférését megkapta, használhatja a KSB kiválasztóprogramját, az EasySelect-et és ajánlatkérést küldhet a KSB munkatársainak. Az árak megtekintésére és rendelés leadására a felületen keresztül nem lesz lehetősége.

Bejelentkezési adatok

Amint a dedikált KSB munkatárs jóváhagyta a regisztrációját, megkapja a belépési adatait a KSB Web-Shop International felületéhez, amelyekkel azonnal be is jelentkezhet. Kérjük figyeljen rá, hogy bejelentkezéskor országként az „International” lehetőséget válassza.

A Web-Shop felületére belépve lehetősége lesz használni a termékkatalógust és az EasySelect kiválasztóprogramot is. A termékkatalógusban megtalálhatja termékkínálatunkat, az EasySelect segítségével pedig az adott KSB terméket a szükséges paraméterek szerint konfigurálhatja.

Ajánlatot kérhet az Ön által konfigurált termékre

Amint hozzáad egy konfigurált terméket a kosárhoz, két lehetősége lesz:

  1. Hogy a későbbiekben visszatérhessen a konfigurált termékhez, el kell mentenie a bevásárlókosár tartalmát későbbi hozzáféréshez, vagy sablonként. Később ezeket a „Saved shopping carts” menüpont alatt találja.
  2. Miután a konfigurált terméket elmentette, egy kattintással elküldheti érdeklődését a KSB-nek minden specifikációra kiterjedően.

Munkatársunk ezt követően kapcsolatba lép Önnel. Érdeklődésének másolatát e-mailben Ön is megkapja.

További kérdések esetén keresse bizalommal kollégáinkat.

Sajtó megjelenések

Additional Information