Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és Kollégák!

A KSB szorosan figyelemmel kíséri a koronavírus gyors terjedését és az emberekre és gazdaságra gyakorolt globális hatását. Társaságunk rövid időn belül intézkedéseket hozott munkavállalóink védelme és működési képességünk fenntartása érdekében.

Társaságunkon belül egy interdiszciplináris irányítóbizottság naponta áttekinti a globális helyzetet, és dönt a bevezetendő intézkedésekről. A bizottság alárendelt munkafolyamatokkal működik meghatározott témák mentén, mint a személyzeti ügyek, beszerzés, gyártás, értékesítés és szolgáltatás, valamint kommunikáció. A munkavállalóink, társaságunk, ügyfeleink és beszállítóink iránti felelősségünk most minden mást háttérbe szorít. E felelősségvállalás szellemében minden lépésünket az előrelátás, a legnagyobb professzionalizmus és a szükséges pragmatizmus jegyében tesszük meg. Bár mindannyiunkra nehéz idők várnak, teljesen magabiztosak vagyunk abban, hogy legyőzzük az előttünk álló kihívásokat.

Az összes gyárunk és szervízközpontunk üzemel jelenleg, többnyire érdemi korlátozás nélkül. A rendelkezésünkre álló információk alapján azonban egyes beszállítóinknál a gyártást korlátozhatják vagy szüneteltethetik. Ilyen esetekben a meglévő készleteket fogjuk használni, illetve más lehetőségeket keresünk, amennyire csak lehetséges. Ha mégis olyan helyzet áll elő, hogy gyártási korlátozásokat kell bevezetnünk, és az egyes ügyfeleket nem tudjuk kiszolgálni időben, természetesen azonnal tájékoztatást adunk – ugyanez vonatkozik szervízszolgáltatásainkra.

A csökkentett – különösen légi és vízi – szállítási kapacitások nyomán előfordulhat szállítási késedelem. Ezért logisztikai partnereinkkel mindent megteszünk azért, hogy megőrizzük szállítási útvonalaink stabilitását.

Munkavállalóink jelenleg otthonról dolgoznak és digitális kommunikációs csatornákat használnak minden olyan esetben, ahol ez praktikus és kivitelezhető. A legszükségesebb minimumra szorítottuk a személyes találkozást igénylő események számát is – ezeket Skype-pal és videókonferenciával helyettesítjük. Így csökkentjük a személyes érintkezések számát és a vírus átadásának kockázatát. Ezáltal biztosítani tudjuk, hogy az értékesítési és szolgáltatási kapcsolattartóik továbbra is korlátozás nélkül elérhetők legyenek az Önök számára. Ugyanez vonatkozik a digitális szolgáltatásainkra, mint például a KSB webshopjára.

A gyárakban rövid időn belül kiegészítő higiéniai és biztonsági intézkedéseket hoztunk, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a fertőzés kockázatát.

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és Kollégák! Ezúton szeretném megköszönni a társaságunkba vetett bizalmukat a menedzsment nevében – különösen a jelenlegi kihívásokkal teli időkben.

Értékesítési és szolgáltatási csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésükre kérdés esetén.

Vigyázzanak magukra!

Tisztelettel,