A koronavírus KSB-re gyakorolt hatása

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és Kollégák!

A COVID-19 járványhelyzet alakulását tekintve két teljesen eltérő tendenciát látunk. Míg a világ egyes részein a fertőzések száma általában véve alacsony szintű, számos országban és régióban magas átfertőzöttség tapasztalható. Sajnos nem lehet biztosan előre jelezni, hogyan alakul majd a helyzet a nagyvilágban az elkövetkező hónapokban.

Egy sor intézkedést foganatosítottunk annak érdekében, hogy világszerte megvédjük munkatársainkat és fenntartsuk a termelést, ahol csak lehetséges. Azt talán mondanom sem kell, hogy vállalatainknál szigorú szabályok vannak érvényben a közösségi távolságtartás és a higiénia tekintetében, és mindent megteszünk, hogy biztosítsuk ezek betartását. „Sikeres visszatérés” programunk elindításával egy olyan folyamat vette kezdetét, amely megvédi munkatársainkat, és segít visszatérni a megszokott hétköznapokba.

Néhány kivételtől eltekintve gyáraink újból a tervezett szinten működnek. Az indiai Punéban lévő gyárunkat az ottani helyzet alakulása miatt ismét be kellett zárni. Remélhetőleg ezen korlátozásokat a hatóságok csupán rövid ideig alkalmazzák, és arra számítunk, hogy ez nem lesz számottevő hatással a termelésünkre és kiszállítási képességünkre.

Beszállítóink jelenleg nem tapasztalnak jelentős korlátozásokat. Időnként problémák adódnak szállítási nehézségek kapcsán, különösen azért, mert a légi és tengeri árufuvarozási kapacitások továbbra is részben korlátozottak, és a szállítási szolgáltatások elérték kapacitásuk határait. Amennyiben a szállításban változás vagy késlekedés következik be, azonnal automatikusan tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Ahogy a múltban is megmutattuk, hogy gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni, úgy a jövőben is alkalmazkodni fogunk a mindenkori helyzethez. Gyártó létesítményeink, raktáraink, szervizeink és a legkorszerűbb 3D fémnyomtatóink világszerte jól kiépített hálózatának köszönhetően képesek vagyunk gyorsan reagálni ügyfeleink igényeire, különös tekintettel a pótalkatrészek szállítására.

Őszintén reméljük, hogy Önök is képesek a COVID-19 hatásait jól kezelni. Ezekben a kiszámíthatatlan időkben fontosabb, mint valaha, hogy kölcsönösen támogassuk egymást. Amennyiben kérdéseik vannak, készséggel állunk rendelkezésükre.

A Vállalatvezetés nevében ezúton szeretném őszintén megköszönni bizalmukat, amit a járvány ideje alatt tanúsítottak irántunk. Ügyfeleink bizalma felbecsülhetetlen érték számunkra, különösen ilyen nehéz időkben. Biztosítjuk Önöket, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk az Önök bizalmának megtartása érdekében.

Minden jót kívánok, vigyázzanak magukra!
Üdvözlettel,

Dr. Stephan Timmermann
Vezérigazgató

E-Learnings for free: Materials technology, hydraulic basics and the centrifugal pump as a mechatronic system

Segítség szakértői tudással

A KSB-nél messzemenő hagyományai vannak az egyetemekkel és intézményekkel való együttműködésnek.

Mivel a koronavírusnak köszönhető korlátozások ezen intézményekre is hatással vannak, az idei félévek később kezdődnek, illetve csak online kurzusok formájában. Szeretnék gyakorlati segítséget nyújtani!

Bővebben zu Segítség szakértői tudással
Zusätzliche Informationen