A koronavírus KSB-re gyakorolt hatása

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és Kollégák!

A koronavírus terjedésének megfékezésére világszerte hozott intézkedések rendkívül sokféle következménnyel jártak. Ezek mindenkire hatással vannak, és mindannyiunk életét megváltoztatták – mind a magánélet, mind a munka tekintetében.

A vírus jelentős hatást gyakorolt a KSB működésére is. A COVID-19-cel összefüggésben hozott kezdeti korlátozások a vállalat működőképességének biztosítását és munkavállalóink védelmét célozták. Elsősorban a rugalmas munkaidő és a távoli munkavégzés lehetőségeit igyekeztünk kihasználni. A kormányok döntéseinek következtében egyes országok telephelyeit rövid időn belül be kellett zárni. Különleges kihívást jelentett, hogy a KSB Csoport erőforrásainak maximális kihasználása által biztosítani tudjuk termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára, akik számos esetben kiemelt fontosságú infrastruktúrát működtetnek. Ez ismételten rávilágított a nemzetközi technológiai és gyártási hálózatunkban rejlő előnyökre.

Néhány gyárunk még ma is zárva van, illetve a szigorítások miatt csökkentett kapacitással üzemel. Az albeszállítói teljesítések nem minden esetben biztosítottak. Emellett a csökkentett szállítási kapacitás – amely különösképpen a légi és vízi szállítmányokat érinti – szállítási késedelmet okoz. A szállításban bekövetkező változásokról vagy késésekről minden esetben azonnal tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A megváltozott helyzetre való tekintettel a tartalék alkatrészek biztosításában is rugalmasak vagyunk. Ezt gyártási telephelyeink és raktáraink szorosan összefonódott globális hálózata teszi lehetővé, valamint olyan csúcstechnológiájú 3D fémnyomtatók használata, amelyekkel a szükséges tartalék alkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül tudjuk elkészíteni.

Őszintén reméljük, hogy Önöket – nagyra becsült ügyfeleinket, partnereinket és kollégáinkat – és üzleti vállalkozásaikat egyaránt elkerülték a COVID-19 legkeményebb hatásai. Természetesen folyamatosan rendelkezésükre állunk, hogy megválaszoljuk kérdéseiket. Keressék bizalommal értékesítési és szolgáltatási csapatunkat.

A menedzsment nevében ezúton szeretném teljes szívből megköszönni a társaságunkba vetett bizalmukat. Ügyfeleink bizalma felbecsülhetetlen érték számunkra, különösen ilyen nehéz időkben.

Vigyázzanak magukra, és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel,

Dr. Stephan Timmermann
Vezérigazgató

E-Learnings for free: Materials technology, hydraulic basics and the centrifugal pump as a mechatronic system

Segítség szakértői tudással

A KSB-nél messzemenő hagyományai vannak az egyetemekkel és intézményekkel való együttműködésnek.

Mivel a koronavírusnak köszönhető korlátozások ezen intézményekre is hatással vannak, az idei félévek később kezdődnek, illetve csak online kurzusok formájában. Szeretnék gyakorlati segítséget nyújtani!

Bővebben to Segítség szakértői tudással