Új, gazdaságos nyomásfokozó rendszer

A KSB az idei ISH-n mutta be új, teljesen automatizált nyomásfokozó rendszerét, a KSB Delta Compact-ot. Ez egy kisebb méretű, kompakt termékkel egészíti ki a KSB nyomásfokozó rendszereinek termékpalettáját. Mivel az új rendszerek ivóvízre engedélyezett kivitelben is elérhetők, alkalmazhatóságuk igen sokrétű.

Használhatók ivóvíz szolgáltatáshoz lakó- és irodaépületekben, valamint a kereskedelmi és ipari ivóvíz-ellátásban. További alkalmazási területei lehetnek a permetező öntözés, az általános öntözés és az esővíz hasznosítás. Kompakt konstrukciójának köszönhetően minimálisra csökkent a rendszer helyigénye, így ideális kisméretű ingatlanokon való alkalmazásra is.

A konstrukció: Az alaplemezre egy, vagy két vízszintes centrifugál szivattyú van felszerelve, amelyek külön frekvenciaváltóval rendelkeznek. A szivattyúk változtatható sebessége lehetővé teszi az energiatakarékos működést és biztosítja, hogy a nyomás állandó maradjon az ingadozó vízfogyasztás ellenére is. Minden szivattyú integrált elektronikus védelemmel és szárazonfutás elleni védelemmel ellátott.

A porszórt bevonattal ellátott anyagok és a korrózióálló acélból készült nedves alkatrészek biztosítják a rendszer kiváló korrózióvédelmét.

A rendszer "plug-and-play" konstrukciójának köszönhetően egyszerűen üzembe helyezhető. Mivel előzetes konfigurálása a gyárban megtörténik, az üzembe helyezést mindössze a tápkábel csatlakoztatása és a kívánt nyomás beállítása jelenti. Épületautomatizálási rendszerekhez történő felügyeleti célú csatlakoztatása egy feszültségmentes csatlakozón keresztül lehetséges.

KSB Delta Compact Kis helyigényű konstrukciójuknak köszönhetően az új KSB Delta Compact nyomásfokozó rendszerek ideálisak kisebb ingatlanokhoz is.  © KSB AG

Sajtó megjelenések

Additional Information