Új magas hatékonyságú szivattyúk berendezésgyártók részére

A KSB AG 2017 márciusában dobta piacra a keringető szivattyúinak új sorozatát, a Calio SI-t, mely négy kivitelben lesz elérhető. 

A fűtő-, klíma és szolárberendezésekhez ajánlott szivattyúkban az állandó,- és proporcionális-nyomás ellenőrző módok automatikus működést tesznek lehetővé, 0-10 V névleges érték előírás mellett üzemeltethetők és a VDMA-egységlap szerinti PWM-jellel is szabályozhatók 

A "HMI", a "Dual" és az "Ecomatch" változatok esetében egy kezelőfelület két nyomógombjával választhatja ki a felhasználó a kívánt üzemmódot. Az új gépegységek nagyhatékonyságú nedves forgórészes motorokkal vannak felszerelve, melyek hatékonysági foka jóval meghaladja az ErP 2015 hatékonysági előírásban megkövetelt értékeket.

Beépített kioldó elektronikával ellátott teljes motorvédelem védi a tekercset túlmelegedés ellen. A rotor automatikus blokkolásgátló rendszere és a lágyindítás funkció magas üzembiztonságot nyújt. A rotor hatpólusú felépítése csendes futást és minimális nyugalmi nyomatékot tesz lehetővé. A karbantartást nem igénylő kerámia csapágyak 110 °C-ig terjedő közeghőmérséklet mellett hosszú élettartamot biztosítanak a szivattyúnak. 

A 15 különböző kiviteli méret hajtásteljesítménye 25 W-tól 62 W-ig terjed. A szivattyúk 130 mm-es és 180 mm-es szabvány szerinti hosszúságokban kaphatók.

A Calio SI gyártmánysorozat új szivattyúit különösen berendezés gyártók szükségleteihez igazodva tervezték. A Calio SI gyártmánysorozat új szivattyúit különösen berendezésgyártók szükségleteihez igazodva tervezték. © KSB AG

Sajtó megjelenések

Zusätzliche Informationen