KSB szivattyúk a riói olimpián

A KSB körülbelül 100 szivattyúval képviselteti magát 2016-os nyári olimpián

A szivattyúk elsősorban az olimpiai játékok helyszínein és a sportolók szálláshelyein találhatók meg. A fedett arénákban főként a hűtő rendszerekben üzemelnek, ahol megfelelő hőmérsékletet biztosítanak a vívók, kerékpározók, cselgáncsozók kézilabdások és kosárlabdások játékához.

Az olimpiai faluban, ahol több mint 10,000 sportoló van elszállásolva, a KSB szivattyúk olyan fontos feladatokat látnak el, mint a vízelvezetés és a tűzvédelem. A KSB berendezései megtalálhatók továbbá a dopping tesztelő laboratóriumokban - ahol közel 5000 mintát tesztelnek a játékok alatt - és a média központokban, melyeken keresztül az újságírók és riporterek világszerte közvetítik az eseményeket.

 A KSB már 1954 óta jelen van a brazil piacon. Napjainkban közel 9000 munkavállaló dolgozik összesen 4 gyártó létesítményben. A gyártó központok mellett több leányvállalat és szervizközpont is található az országban.

New content item A részvétel a fontos: A KSB a 2016-os nyári olimpiai játékok helyszínein, Rio de Janeiro-ban több mint 100 szivattyúval képviselteti magát. 

Sajtó megjelenések

Additional Information