„Jobb adni, mint kapni” – rendhagyó karácsonyi vacsora jótékonysági főzéssel

A karácsony közeledtével mindannyiunkban felértékelődik, hogy egészségben, szerető családi körben, megterített asztal mellett tölthetjük az ünnepeket. Ilyenkor elgondolkodunk azon, hogy sajnos ez az öröm nem mindenkinek adatik meg. Azoknál a családoknál, ahol még meleg étel sem kerül az asztalra, a karácsonyfa, játékok és ajándékok végképp megfizethetetlen luxusnak számítanak.

A KSB nagy hangsúlyt fektet arra, hogy lehetőségeihez mérten minden évben segítsen a rászorulókon. Cégünk a karácsonyi partnerajándékokra szánt forrásokat az elmúlt években is karitatív célokra fordította. Tavaly például a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú alapítvány támogatásával egy új mentőorvosi kocsi szolgálatba állásához járult hozzá.

Az idei évben azonban valami másra gondoltunk. Pénzbeli támogatás helyett szerettünk volna aktívan részt venni egy jócselekedetben, így a KSB csapat a szokásos év végi karácsonyi vacsora helyett egy jótékonysági főzésen vett részt.

a csapat
A KSB csapat
Főzés közben
Főzés
Strapacska készül
Strapacska készül
Sütés közben
Sütés
osztas 2
Schuck János Ügyvezető Igazgató ételosztás közben
osztas 4
Emléklap az otthon gondozónőjétől

Az este folyamán saját vacsoránk mellett a csepeli Magyar Vöröskereszt Együtt a Mamával anyaotthon számára főztünk 50 adag ételt, másnap pedig ügyvezetőnknek, Schuck Jánosnak személyesen volt lehetősége az ételt kiosztani. Az otthon jelenleg 40 fő részére, hátrányos szociális helyzetben lévő anyáknak és gyermekeiknek biztosít lakhatást.

A részvételért és az ezen felül összegyűjtött játékokért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani dolgozóinknak.

Sajtó megjelenések

Zusätzliche Informationen