Miért éppen a KSB?

Megbízható termékek, melyeknek jó hírneve van a piacon. Rokonszenves vállalati kultúra, mely teret enged a személyes kibontakozásnak. Kollégák, akikben bátran megbízhat. Számtalan tényező van, melyek együttesen teszik igazán értékes munkahellyé a KSB-t munkavállalóink számára. Ami biztos: a KSB mozgásban van – minden tekintetben.

Szivattyúinkkal és szerelvényeinkkel a világon mindenütt jelen vagyunk. Kapcsolat a világ túlfelével és nemzetközi kihívások: ezek nálunk a napi munka részét képezik. Nemzetközi vállalkozás vagyunk, ugyanakkor valamennyi telephelyünkön olyan átlátható struktúrával találkozik, melyet a személyes jelleg határoz meg. A KSB-nél minden egyes munkavállalót megbecsülünk és mindenki egyéni támogatást élvez. Mert tudjuk, hogy a jövőnk dolgozóink kezében van.

Kommunikálj egyértelműen, adj visszajelzést, ismerd el a teljesítményt

A teljesítmény és az elköteleződés nem jön magától. A KSB vállalati kultúrája azonban megfelelő alapot biztosít, ahhoz, hogy munkavállalóink motiváltak legyenek.

A munkafolyamatok, a vevőkkel és a partnereinkkel folytatott kommunikáció, mind közvetítik értékeinket: bizalom, őszinteség, profizmus és elismerés. Ez mindannyiunk számára nyitott kommunikációt, elismert teljesítményt és egyértelmű visszajelzést jelent. A vállalat értékeit, és a csapatmunka alapvető szabályait, az őszinteséget és megbízhatóságot szem előtt tartva dolgozunk.

Egyéb kompetenciák, melyeket fontosnak tartunk: rugalmasság, innovációs képesség, tanulni akarás, következetes munkavégzés.

Additional Information
Pump and valve symbol

Technológia, mely nyomot hagy

Bárhol, ahol folyadékok szállítására, szabályzására vagy elzárására van szükség, partnereink megbíznak szivattyú-és szerelvénygyártói szakértelmünkben. A KSB brand alapértékei a professzionális szaktudás, a kiváló minőség és a megbízhatóság, melyet a világ öt kontinensén mintegy 16.300 munkavállaló képvisel.