Diákok

Mindig is arról álmodtál, hogy a műszaki, vagy akár a kereskedelmi területen helyezkedj el?

Ha a szívesen kipróbálnád magad a munka világában, és szeretnél megfelelő tapasztalatot szerezni, hát ne habozz! Jelentkezz a KSB nemzetközi Karrier oldalán! Örömmel segítünk a karriered első lépéseinek megtételében.

Mivel is foglalkozik a KSB?

A KSB-nél minden, amit csinálunk szivattyúkhoz, szerelvényekhez és az ahhoz kapcsolódó technológiákhoz köthető. Termékpalettánk mindkét vonalon végtelen szélességű, hiszen különböző alkalmazásokhoz, illetve különféle közegek szállításához mind más és más fajta kialakítás szükséges.

Vegyük például a víz szállítását. Milyen vízről beszélünk, tiszta vízről vagy szennyezettről? Esetleg forrás közeli hőmérsékletű, vagy éppenséggel extrém hideg? Egy felhőkarcoló tetejére szivattyúzzuk fel, vagy egy folyóból öntözzük a közeli földeket? Nem nehéz tehát belátni, hogy mennyi különböző igénynek kell megfelelni.

És mi a helyzet a szerelvényekkel?

A szerelvények azok az elemek, melyekkel szabályozzuk a folyadék áramlását a csővezetéken belül. Zárásukkal - nyitásukkal kontrolálhatjuk, mikor és mennyi folyadék áramoljon a rendszerben.

Bárhol, ahol folyadékok szállítására, felügyeletére vagy elzárására van szükség, a hazai és nemzetközi ügyfelek megbíznak szerelvény- és szivattyúgyártói szakértelmünkben, amihez alkalmazottaink is nagymértékben hozzájárulnak.

Ha Te is szeretnél a csapat részese lenni, a legjobb helyen jársz!

Még többet szeretnél megtudni a termékeinkről és szolgáltatásainkról? Nézz körül itt.

Additional Information
image not found

Diákok képzése Németországban

Nyerjen betekintést a németországi fiatalok képzési programjába a videón keresztül. A magyarországi képviselet ilyen képzést sajnos nem tud kínálni, de próbára teheted magad nemzetközi vizeken.

Pump and valve symbol

Technológia, mely nyomot hagy

Bárhol, ahol folyadékok szállítására, szabályzására vagy elzárására van szükség, partnereink megbíznak szivattyú-és szerelvénygyártói szakértelmünkben. A KSB brand alapértékei a professzionális szaktudás, a kiváló minőség és a megbízhatóság, melyet a világ öt kontinensén mintegy 16.300 munkavállaló képvisel.