Egy szakértőnek szakértőkre van szüksége

Partnereink elégedettsége dolgozóink teljesítményétől függ, éppen ezért olyan szakképzett munkatársakra van szükségünk, akik örömüket lelik a munkájukban. A KSB-nél teret engedünk az egyéni ötleteknek, kompetenciáknak, és a képességek továbbfejlesztésének, mely biztosítja dolgozóink önállóságát és magas szintű, minőségi munkavégzését. 

Pupils

Diákok

Ha a szívesen kipróbálnád magad a munka világában, és szeretnél megfelelő műszaki tapasztalatot szerezni, nézz szét a nemzetközi lehetőségek között.

Bővebben zu Diákok
Students

Egyetemi hallgatók

A KSB ajtaja mindig nyitva áll a tehetséges, elhivatott pályakezdők előtt. Tedd meg az első lépéseidet a jövőbeni karriered felé! Gyakornokainknak örömmel segítünk a disszertáció megírásában is.

Bővebben zu Egyetemi hallgatók
Graduates

Frissdiplomások

A te sikered a mi sikerünk is. Ha már (majdnem) kezedben a diploma és alig várod, hogy elkezdhess dolgozni, nálunk rengeteg kihívás vár rád, a világ bármely pontján.

Bővebben zu Frissdiplomások
Professionals

Szakemberek

A KSB-nél nem számít, hány éves szakmai tapasztalatra tekint vissza. A szakértelem és gyakorlat azok az értékek, melyek nálunk messze a középpontban állnak.

Bővebben zu Szakemberek
Zusätzliche Informationen
Pump and valve symbol

Technológia, mely nyomot hagy

Bárhol, ahol folyadékok szállítására, szabályzására vagy elzárására van szükség, partnereink megbíznak szivattyú-és szerelvénygyártói szakértelmünkben. A KSB brand alapértékei a professzionális szaktudás, a kiváló minőség és a megbízhatóság, melyet a világ öt kontinensén mintegy 16.300 munkavállaló képvisel.