Kiváló minőség - hazai és nemzetközi tanúsítványok

A KSB világszerte a legújabb minőségi szabvány szerint végzi tevékenységét, így a kiváló minőségre a KSB Hungary Kft. is nagy hangsúlyt fektet, melyet számtalan tanúsítvány igazol.

A prémium minőségű termékek gyártása és a kimagasló szerviz szolgáltatások biztosítása mindenkor prioritást élveznek a KSB-nél. Vállalatunk éppen ezért a Minőségmenedzsmentért Európai Alapítvány (European Foundation for Quality Management - EFQM) Kiválóság Modellje alapján egységes minőségi előírások szerint folytatja tevékenységét.

A KSB Hungary Kft. feladatainak magas színvonalú és összehangolt teljesítése érdekében a társaság vezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszer kialakítása, működtetése és folyamatos fejlesztése mellett.

2013. júliusától cégünk a KSB Csoport Integrált Minőségi Rendszerén belül működik. Ez a Minőségügyi Mátrix kiterjedtebb felügyeletet jelent, mely átfogóan érvényes világszerte az összes KSB leányvállalatra. Többek közt ez is garancia arra, hogy partnereinknek a lehető a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk.

A KSB különösen büszke arra, hogy cégünk működéséről és termékeinkről Partnereink is elismerően nyilatkoznak.

A Paksi Atomerőmű Zrt. 2007-ben adta át a KSB részére megfelelőségi tanúsítványát, mely szerint a KSB a Paksi Atomerőmű Zrt. valamennyi biztonsági követelményének megfelel. A tanúsítvány a sikeres együttműködésnek köszönhetően 2013-ban meghosszabbításra került.

Cégünk 2002-ben az Industria nemzetközi ipari szakkiállításon Boa Control IMS nevű strangszabályozó szelepével a kiállítás különdíját nyerte el.

Letölthető tanúsítványok:

Új ISO tanúsítvány (2016 július)

Download  (pdf 754 KB)
Additional Information
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
25 éves a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. Magyarországon

25 éve Magyarországon, 146 éve a világon

A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. 2017-ben ünnepelte 25. születésnapját. A jeles év alkalmából Schuck János ügyvezető igazgató interjút adott.  

Interjú Schuck Jánossal to 25 éve Magyarországon, 146 éve a világon
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online