KSB – kutatás & fejlesztés vevőink érdekeit szem előtt tartva

Kutatásaink eredményei úttörő fejlesztéseket jelentenek hidraulika, automatizálás és anyagtechnológia területén. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy naprakészek legyünk a jövőbeli trendek és technológiák tekintetében. Mindez lehetővé teszi, hogy kimagasló minőségű termékeket készítsünk.

Kutatás és fejlesztés a hidraulika területén

A szivattyúk és szerelvények áramlási folyamatait szimulációs szoftverrel optimalizáljuk. Ez növeli az energiahatékonyságot és segít a KSB ügyfeleinek, hogy működési költségeiket csökkentsék.

Kutatás és fejlesztés az automatizáció területén

A kutatás és fejlesztés az automatizációban a működés során felmerülő költségek csökkentésére fókuszál és növeli termékeink élettartamát. Többek közt kifejlesztettük a PumpMetert, mely terheltségi elemzéseket készít.

Kutatás és fejlesztés az anyagtechnológia területén

A különböző folyadék-összetételek kezelése magas szintű anyagismeretet igényel. Ezt a know-howt laboratóriumainkban alkalmazva azon dolgozunk, hogy olyan új anyagokat fejlesszünk melyek kifejezetten kopás- és korrózióállók. A folyamat során a KSB specialistái csúcs minőségű kémiai elemzésekkel dolgoznak, metallográfiai és mechanikai teszteket végeznek.

Kutatás és fejlesztés mindhárom területen

A hidraulika, az automatizálás és az anyagtechnológia tekintetében messze túlmutatunk a jelenlegi piaci elvárásokon, elemezzük a trendeket és új technológiákat adaptálunk. Induló projektek esetén jövőbeli üzleti modelleket fejlesztünk. Jó példa erre SALINO® Pressure Centerünk, melynek innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a tengervízből gazdaságosan termeljük ki az ivóvizet.

Additional Information
Locations_ch_headerImage

KSB telephelyek Magyarországon

A KSB telephelyeinek címe, telefonszáma, megközelítése.

Tovább to KSB telephelyek Magyarországon
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel
Contact

Kérjen ajánlatot online

Az ajánlatkérő űrlaphoz mellékletet is csatolhat.  

Ajánlatkérés to Kérjen ajánlatot online
25 éves a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. Magyarországon

25 éve Magyarországon, 146 éve a világon

A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. 2017-ben ünnepelte 25. születésnapját. A jeles év alkalmából Schuck János ügyvezető igazgató interjút adott.  

Interjú Schuck Jánossal to 25 éve Magyarországon, 146 éve a világon