Társadalmi felelősségvállalás a KSB-nél

A KSB elkötelezte magát a társadalmi felelősségvállalás mellett. Valamennyi üzleti tevékenységünk során a fenntarthatóságot valamint a környezettel és emberekkel való fair bánásmódot tartjuk szem előtt.


Társadalmi felelősségvállalásunk nap mint nap:

Global Compact
A KSB csatlakozott az ENSZ Global Compact kezdeményezéséhez, melynek alapelvei a gazdaság fenntarthatóságát és igazságosságát hirdetik.

Környezetvédelem

A KSB támogatja a Kyoto-Protokoll célkitűzéseit. Minden egyes termék és technológia kapcsán nagy figyelmet fordítunk az energiahatékonyságra. A munkafolyamatokat és a munkahelyi környezetet úgy alakítottunk ki, hogy azok a lehető legkevesebb energiát és nyersanyagot igényeljék.

Biztonság és dolgozóink egészségének védelme
A lehető legbiztonságosabb munkahelyek kialakítása érdekében a KSB a nemzeti és nemzetközi sztenderdek betartása mellett saját EHS-előírásokat (Environmental Health and Safety) dolgozott ki.

Szociális elkötelezettség
A KSB igyekszik hozzájárulni a társadalmi problémák megoldásához is. Ennek jegyében cégünk többek között iskolai projektekben, jótékonysági akciókban és környezetvédelmi programokban vesz részt.

Additional Information
Támogatjuk a jövő szakembereit – ezúttal a Váci SC Király Endre Szakgimnáziumot és Szakközépiskolát

Támogatjuk a jövő szakembereit – ezúttal a Váci SC Király Endre Szakgimnáziumot és Szakközépiskolát

A KSB csoport számára a társadalmi felelősségvállalás egyik fő célja a fiatalok tanulásának támogatása a fenntarthatóság és környezetvédelem mellett...

Bővebben
Tastatur mit E-Mail

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Tovább to Kapcsolatfelvétel