AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu s odvajanjem krutih čestica

AmaDS3 pumpna stanica za otpadnu vodu s integriranim sustavom odvajanja krutih čestica kombinira pouzdani rad s izvrsnom učinkovitošću. Začepljenja se sprječavaju separatorima koji štite pumpe od krutih čestica.

AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu sa sustavom odvajanja krutih čestica AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu sa sustavom odvajanja krutih čestica

AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu prikladna je za korištenje u:

  • Prijevoz gradskih i industrijskih otpadnih voda
  • Drenaža u hotelima, bolnicama, kampovima i slično.


Ovako radi AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu:

Faza utoka

Zahvaljujući patentiranom sustavu odvajanja krutih čestica, one se izdvajaju iz otpadnih voda i privremeno spremaju u separatoru. Samo otpadna voda prije obrade koja ne sadrži grube krute čestice protječe kroz pumpe.

Proces pumpanja

Otpadna voda prije obrade pumpa se kroz separator krutih čestica u suprotnom smjeru i iznosi krute čestice iz separatora u odvod. Ovim procesom se čiste separatori krutih čestica i pumpe da budu spremni za sljedeću fazu dotoka.

Pogodnosti AmaDS³ pumpne stanice za otpadnu vodu

Ekonomska učinkovitost

Pumpe s manjim prolazima nego što je to uobičajeno imaju veću učinkovitost i pomažu štedjeti energiju u usporedbi s konvencionalnim pumpnim stanicama za otpadnu vodu.

Otpornost na habanje

Pumpe su zaštićene od grubih krutih čestica sustavom separacije krutih čestica što znači smanjeno habanje i povećanu dostupnost uređaja.

Pouzdan i siguran rad

Sustav koji se instalira na suhom i ne propušta plinove, time nudi higijenske radne uvjete i visoku razinu pouzdanosti i sigurnosti.

Dodatne primjene

Kad se koriste pumpe s manjim prolazima, mogu se postići velike dubine samo jednom pumpnom stanicom. To znači da je AmaDS³ stanica za otpadnu vodu dobro prilagođena korištenju u sustavima isušivanja koji pokrivaju velike udaljenosti. Mnogi hidraulični sustavi i rotori, koji ne bi bili prikladni za prijenos kanalizacije, mogu se instalirati u AmaDS³ stanicama za prijenos kanalizacijske tekućine.

Jednostavnost održavanja

Redundancija svih važnih komponenti osigurava da se sustav može servisirati i održavati dok radi. Separatori krutih čestica su unutra i lako ih je dohvatiti, pa to znatno pojednostavljuje održavanje.

Additional Information

2-Page Leaflet AmaDS³

AmaDS³ Waste Water Pump Station with Solids Separation System

2-Page Leaflet AmaDS³