Vaša budućnost počinje ovdje: grijanje, ventilacija i klimatizacija iz KSB, jedina sveobuhvatna ponuda.

Po prvi puta nudi se dobavljač s cjelokupnim asortimanom proizvoda - KSB rješava sve izazove i zahtjeve.

KSB-Inlinepumpe Etaline mit neuem PumpDrive Eco

a grijanje, ventilaciju i klimatizaciju samo KSB nudi cjelokupan asortiman proizvoda. Naše pumpe, ventili, proizvodi za automatizaciju i pogoni su vrhunske tehnologije. Zajedno omogućavaju savršenu kombinaciju za visokoučinkovite sustave grijanja, ventilacije i klimatizacije. A naši servisi su svestrani, pokrivaju sve od savjetovanja do popravka.

 

Prednosti za građevinare koji ugrađuju grijanja, ventilaciju i klimatizaciju:

 

 

KSB dobavlja čitav asortiman

Naš savršeno usklađen portfolio za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju vodi Vas još dalje. Visokoučinkovite pumpbe kombiniraju se s pouzdanim ventilima i inovativnim proizvodima za automatizaciju kao i pogovnima. Klijenti imaju koristi od nove generacije sveobuhvatnih rjepšenja za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju. Za vrhunsku učinkovitost u svakom sustavu, od obiteljskog doma do aerodroma.

HKL-Formel
Energetska učinkovitost

Vedno bolj gre za optimizacijo celotnih sistemov. S pomočjo FluidFuture® lahko KSB naredi popolno analizo vašega obrata ali sistema, identificira potencialne prihranke ter jih doseže na trajnosten način. Tu ne gre le za energetsko učinkovitost, ampak tudi za prihranek denarja.

Z našo široko paleto proizvodov za ogrevanje, ventilacijo in klimatizacijo vedno najdemo najbolj učinkovito kombinacijo. Naša oprema že sedaj presega zahteve glede učinkovitosti v bodoče, vaši sistemi pa bodo zaradi nje delovali ekonomično še leta. 

FluidFuture Več informacij o FluidFuture®

Proizvodi za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju
Naš široki asortiman ispunjava i najrazličitije zahtjeve. KSB nudi pumpe, vantile, proizvode za automatizaciju i pogone za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju. Planirate li neboder, aerodrom ili željezničku stanicu, u našem ćete portfoliju naći prikladno rješenje. A pomoći ćemo Vam i kod manjih građevina: KSB dobavlja i široki izbor pumpi i ventila za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju obiteljskih kuća. Naši su sustavi cjelokupni i učinkoviti.

Uzmite učinkovitost IE4* za nisku cijenu IE2

KSB Etaline

Već spremni za  2017.: naša nova kombinacija Etaline, PumpDrive Eco, PumpMeter i KSB SuPremE® motora je najučinkovitiji svjetski pumpni set bez magneta.
Više

Additional Information
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska učinkovitost

Energija: trošimo svu svoju energiju da uštedimo mnogo vaše. FluidFuture® analizira sustav i identificira potencijal za uštede - za bolju energetsku učinkovitost i manje troškove.

Više informacija o Fluid Future
Broschüre-SB GT_original

Usredotočeni na uspjeh

Jedna usluga: cjelovita rješenja iz KSB. Uvjerite se u obavljanju naših visoko učinkovitih proizvoda u području primjene tehnika zgrada, vode, otpadnih voda i industrije.

Preuzimanje brošure (na engleski)