KSB obuka i savjetovanje, za Vaš uspjeh

KSB je spreman savjetovati svoje klijente o svim pitanjima vezanim za pumpe, ventile i usluge. Od savjeta oko izbora pravog proizvoda za Vaše potrebe do širokog asortimana seminara o pumpama i ventilima: iskoristite cjelokupno znanje i stručnost KSB-a.

Beratung bei KSB

Tu smo zbog Vas - ne samo pri izboru pravog proizvoda, već tijekom čitavog radnog vijeka pumpi ili sustava. Trebate li rezervne dijelove, savjet, popravak ili obnovu? Možda tražite prikladne seminare za Vaše djelatnike?
KSB nudi preko 140 godina proizvođačkog iskustva i znanja.
KSB-ovi seminari i obuka: dajemo Vam znanje, rado podučavamo naše korisnike. KSB nudi obuku i široki spektar seminara - uključujući i prilagođenu obuku - što je optimizirano prema potrebama pojedinih kupaca. U KSB-ovim centrima za obuku Vas savjetujemo i pronalazimo Vam prikladne seminare i programe obuke. S obzirom na mnogo godina iskustva, naši stručnjaci predaju KSB-ovo tehničko znanje i praktična iskustva. Sudionici se obučavaju u pravilnom i sigurnom radu pumpi, ventila i proizvoda za automatizaciju. Na zahtjev, KSB-ovi seminari se mogu prilagoditi specifičkim zahtjevima korisnika. U suradnji s osobljem za obuku, KSB-ov centar za obuku stalno ažurira sadržaj u skladu s najnovijim tehnološkim razvojem.

Tehničko savjetovanje: integralni pristup optimizaciji sustava

KSB-ova usluga tehničkog savjetovanja nudi individualna rješenja kako bi se osigurao optimalni rad pumpi, ventila i druge rotirajuće opreme. Pri tome KSB uvijek sustav promatra kao cjelinu. Tri su glavna cilja: prilagoditi i/ili optimizirati sustave u skladu s promjenjivim uvjetima, postići uštede energije i povećati trajanje rotirajuće opreme svih vrsta.

Additional Information
spare_parts_pic2

Preuzimanje

KSB originalni rezervni dijelovi za ETA pumpe.

Preuzimanje4 MB