Originalni KSB rezervni dijelovi – ušteda vremena i energije

Svi originalni KSB rezervni dijelovi su rezultat posljednjih dostignuća. Oni pomažu u smanjenju potrošnje energije i sprječavaju zastoje. 

Prednosti originalnih KSB rezervnih dijelova

Visok stupanj materijala vrhunske kvalitete

KSB-ovu pouzdanost novih pumpi i pripadajućih rezervnih dijelova, kao npr, rotora osigurava proizvodnja na istim strojevima. Taj postupak osigurava dosljedno visoku kvalitetu svih naših proizvoda.

Dostupnost u svijetu

KSB opskrbljuje korisnike bilo gdje u svijetu sa svim rezervnim dijelovima koje korisnici zahtijevaju. Osim toga, naše stručno osoblje sa sveobuhvatnim znanjem i iskustvom pružaju savjetodavne usluge čak i na licu mjesta.

Jamstva za originalne rezervne dijelove

Svi originalni rezervni dijelovi, kao npr. rotori, pokriveni su KSB jamstvom. Naši rezervni dijelovi su iz materijala visoke kvalitete i osiguravaju rad sustava godinama.

24-satni servis

Kako bi se izbjegli zastoji, KSB sve narudžbe obrađuje brzo i na potpuno zadovoljstvo korisnika. Mnogi rezervni dijelovi otpremaju se u roku 24 sata od primitka narudžbe.

Pumpe: znanje i iskustvo

KSB nudi savjete o svim aspektima nabave rezervnih dijelova i optimalnim održavanjima ciklusa. To daje korisnicima prednost i mogućnost iskoristivosti korisnih modifikacija i inovacija. Aktivni smo u istraživanju i razvoju kako vaši sustavi nebi bili samo pouzdani nego i u skladu s najnovijim dostignućima.

Building teaser_original

Building technology

U slučaju kvara, naši servisni partneri će ponuditi svoju pomoć. Brza akcija na koje se možete osloniti.

Additional Information
spare_parts_pic2

Preuzimanje

KSB originalni rezervni dijelovi za ETA pumpe.

Preuzimanje4 MB