KSB – pouzdan partner u kontroli poplava

KSB-ova tehnički napredna oprema za pumpanje dobro je prilagođena kontroli poplava. Suvremene pumpe omogućavaju pouzdano isušivanje područja koja su sklona poplavama (poplavna područja).

Flood_Control_img

Svake godine stotine tisuća ljudi žrtve su poplava kad se rijeke izliju iz svojih korita. KSB pomaže osigurati mjesto za život i zaštititi ljude. Amacan je idealna pumpa za korištenje u pumpnim stanicama gdje vodu ne treba visoko podizati: kapacitet je nekoliko kubičnih metara vode na sat i najprikladnija je za isušivanje područja koja su sklona poplavama.

Amacan potopljena pumpa u cijevi

Male dimenzije i snažan učinak - Amacan potopljene pumpe u ispusnim cijevima

Amacan potopljene pumpe u ispusnim cijevima koriste se u obradi otpadnih voda i akvakulturi. Kompaktnog su dizajna i malih dimenzija, no izrazito su snažne.

Više to Amacan potopljena pumpa u cijevi - male dimenzije i snažan učinak
Additional Information
WW_segmentbroschuere

Skinite brošuru

Mi nacrtujemo odgovornu smjer.

Skinite brošuru 3 MB
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska učinkovitost

Energija: trošimo svu svoju energiju da uštedimo mnogo vaše. FluidFuture® analizira sustav i identificira potencijal za uštede - za bolju energetsku učinkovitost i manje troškove.

Više informacija o Fluid Future
Broschüre-SB WW_original

Vaš je uspjeh naš fokus

S jednog izvora: cjelokupna rješenja iz KSB-a. Uvjerite se u naš proizvod, učinkovitost i ponudu unutar aplikacija za otpadne vode, vode u zgradarstvu i industriji.

Skinite brošuru