Ekološki osviješten i učinkovit – KSB, snažan partner za zbrinjavanje otpadnih voda

Pumpe za otpadne vode, ventili i KSB sustavi ključni su za odgovorno zbrinjavanje otpadnih voda. KSB-ovi proizvodi za zbrinjavanje otpadnih voda u potpunosti su pouzdani.

KSB-ovo obimno iskustvo u inženjeringu otpadnih voda osigurava nesmetan rad u prijenosu industrijskih, gradskih i kućnih otpadnih voda. KSB-u je odgovoran pristup okolišu jednako važan kao i maksimalna učinkovitost, kvaliteta proizvoda i usluga. Primjer takvih principa su KSB-ovi provjereni sustavi pumpi za otpadne vode, ventili i sustavi koji se koriste u zbrinjavanju otpadnih voda i postrojenjima za proizvodnju bioplina. Pumpe, ventili i sustavi iz KSB-a pružaju sigurnost također i u kontroli poplava.

Idite na katalog proizvoda

Pump_impellers_img

Rotori pumpi

Optimalna učinkovitost, nesmetan rad: KSB-ovi visokoučinkoviti pumpni rotori idealni su za sve vrste primjena u prijenosu otpadnih voda.

Više to Rotori KSB pumpi za optimalni prijenos otpadnih voda
water_hammer_img

Analiza privremenog protoka

Analiza privremenog protoka neophodna je za neometan rad pumpne stanice. KSB analizira promjene pritiska i nudi stručne savjete o rješenjima kontrole naglog naleta pritiska.

Više to Analiza privremenog protoka - precizni podaci za pouzdane sustavske operacije
Rehabilitaion_img

Rehabilitacija pumpne stanice

KSB je stručnjak za rehabilitaciju pumpnih stanica za otpadne vode. Rehabilitacija je integralni dio KSB sistemskog inženjerstva. Od detaljnog planiranja do implementacije - KSB pruža pomoć na svim stupnjevima modernizacije pumpnih stanica.

Više to Rehabilitacija pumpne stanice - suvremena tehnologija zrinjavanja otpadnih voda
Help_selection_software_img

Helps software za izbor pumpi

Helps-ov softver za izbor pumpi savjetnicima daje alat posebno dizajniran i prikladan za izbor pumpi za otpadne vode suhe i mokre ugradnje.

Više to Helps softver - pouzdan izbor pumpi za otpadne vode
Additional Information
WW_segmentbroschuere

Skinite brošuru

Mi nacrtujemo odgovornu smjer.

Skinite brošuru 3 MB
FluidFuture_Link_en_marginalLsTn

Fluid Future® - Energetska učinkovitost

Energija: trošimo svu svoju energiju da uštedimo mnogo vaše. FluidFuture® analizira sustav i identificira potencijal za uštede - za bolju energetsku učinkovitost i manje troškove.

Više informacija o Fluid Future
Broschüre-SB WW_original

Vaš je uspjeh naš fokus

S jednog izvora: cjelokupna rješenja iz KSB-a. Uvjerite se u naš proizvod, učinkovitost i ponudu unutar aplikacija za otpadne vode, vode u zgradarstvu i industriji.

Skinite brošuru