KSB - Vaš pouzdan partner u polju obnovljive energije

Najbolja usluga, najmodernije pumpe i ventili - primjena obnovljive energije traži inovativne, učinkovite i trajne proizvode.

Elemente der Natur

KSB je prihvatio izazov. Proizvodi pumpe i ventile već 140 godina i ima mnogo godina iskustva u inženjerstvu elektrana. Zbog velikih investicija u istraživanje i razvoj, KSB nudi optimizirane hidraulične sustave s visokoučinkovitim pogonima koji znače niske troškove rada i maksimalne rezultate.  


KSB je tako pouzdan partner za sve primjene, koji nudi svoje proizvode i optimalne usluge u polju obnovljive energije i time održive zaštite okoline.

Geothermie_original

Izvor energije koji ima budućnost: KSB se fokusira na geotermalnu energiju

Geotermalna energija je obećavajući izvor energije s praktički beskrajnim potencijalom. KSB pumpe i ventili moraju raditi učinkovito i pouzdano u svim tim sustavima kao što moraju izdržati ekstremne uvjete. KSB nudi pouzdana rješenja za geotermalne elektrane, uključujući pumpe i ventile koji su idealno prilagođeni specijalnim operativnim uvjetima.

Više to Izvor energije koji ima budućnost: KSB se fokusira na geotermalnu energiju
Sun-animation

Iskoristite solarnu energiju s KSB-om

Izazov za solarne elektrane je učinkovito korištenje solarne energije. S obzirom na mnogo godina iskustva u solarnim elektranama, KSB nudi pouzdana rješenja za parabolične sustave, linearna postrojenja i solarne tornjeve.

Više to Iskoristite solarnu energiju s KSB-om
Wind

KSB - Vaš snažan partner za učinkovite vjetroelektrane

Vjetroelektrane moraju biti profitabilne. Pumpe, ventili i usluge KSB-a idealne su za vjetroelektrane. KSB pruža kompletnu potporu savjetnicima, inženjerskim tvrtkama i operaterima vjetroelektrana.

Više to KSB - Vaš snažan partner za učinkovite vjetroelektrane
Biomasse Teaser_listSmallTn

Više energetske učinkovitosti u postrojenjima na biomasu s pumpama i ventilima iz KSB-a

Biomasa je jedna od obnovljivih energija koja omogućava stvaranje energije koja je CO2 neutralna, kao i spaljivanje otpada. Može biti kruta, tekuća ili plinovita. Upotreba krute biomase nudi posebne prednosti jer je široko dostupna i lako se utovaruje.

Biomasa to Više energetske učinkovitosti u postrojenjima na biomasu s pumpama i ventilima iz KSB-a
Maisfeld

KSB-ovo znanje o energetskoj učinkovitosti u postrojenjima na bioplin

Koristeći pouzdanu opremu, KSB je povećao energetsku učinkovitost postrojenja na bioplin. Naša isprobana Amaprop spora miješalica (agitator) osigurava visoku razinu učinkovitosti i profitabilnosti postrojenja.

Bioplin to KSB-ovo znanje o energetskoj učinkovitosti u postrojenjima na bioplin
Additional Information
Renewable energies en_original

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija

Energija. Naravna. Neskončna.

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija1 MB
Geothermie en_original

Brošura: Geotermalna energija

Rešitve za geotermalno energijo.

Brošura: Geotermalna energija2 MB