KSB pumpe i ventili– za učinkoviti rad elektrana

Besprijekoran rad i  vrhunska pouzdanost- to daju KSB proizvodi. Pouzdane pumpe za elektrane i visokotlačni ventili čine KSB svjetskim tržišnim liderom.  

KSB-ov tehnički napredan i sveobuhvatni pumpni program isto kao i ventili po DIN normama uvjerili su korisnike kao i graditelje elektrana širom svijeta. KSB proizvodi idealno odgovaraju za ekonomičnu i pouzdanu proizvodnju energije.

Pouzdan pogon KSB pumpi i ventila za elektrane

KSB pumpe za elektrane služe pouzdano u primarnim i sekundarnim krugovima po cijelom svijetu. Pouzdano pumpaju kotlovsku napojnu vodu, kondenzat, rashladnu vodu i rashladna sredstva te recirkuliraju kotlovsku vodu. Naši visokotlačni ventili, zasuni i leptir ventili sigurno zatvaraju protok ovih fluida.

Primjene KSB proizvoda za elektrane 

KSB-ove pumpe i visokotlačni ventili za elektrane su idealno prikladni za upotrebu u nuklearnim i klasičnim termoelektranama. Nadalje, posebno su prikladni za rad u primjeni obnovljive energije i za rad u sustavima komunalnog grijanja. KSB pumpe i ventili se također koriste u elektranama sa hvatanjem i skladištenjem ugljičnog dioksida.

POJDI NA PRODAJNI KATALOG

Ingenieurdienstleistungen

Istraživanje osigurava vrhunsku kvalitetu – KSB inženjerske usluge

KSB pumpe i ventili znače kvalitetu, ekonomičnost, učinkovitost i sigurnost. KSB-ovi inženjeri stalno analiziraju zahtjeve tržišta i razvijaju ekonomski idealna rješenja.

Više to Istraživanje osigurava vrhunsku kvalitetu – KSB inženjerske usluge
Additional Information
Solar Power en_original

Brošura: solarna energija

Rešitve za koncentrirano sončno energijo.

Brošura: solarna energija 3 MB
Renewable energies en_original

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija

Energija. Naravna. Neskončna.

Brošura aplikacij: Obnovljiva energija1 MB