Odricanje od odgovornosti

Odgovornost za sadržaj

Kao pružatelj usluga ulažemo sve razumne napore radi uvrštavanja u sadržaj ove stranice točnih i ažurnih informacija. I ako je sadržaj koji nudimo na ovim web stranicama posebno brižiljvo pripremljen, ne možemo prihvatiti odgovornost da su podaci točni, potpuni ili najnoviji. Odgovornost također ne prihvaćamo niti za štete koje izravno ili neizravno nastaju zbog korištenja ovih stranica, a niti zbog korištenja stranica do kojih je moguć pristup s ove web stranice. Isto tako ne odgovaramo niti za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju ove stranice.

Odgovornost za vanjske poveznice

Ove stranice mogu sadržavati vanjske poveznice ili linkove na web stranice trećih strana. Kad su dodavane vanjske poveznice, nismo znali da postoje kršenja zakona, a redovne provjere vanjskog sadržaja bez legitimnog razloga da vjerujemo u takvo kršenje, nije zakonski obavezno, niti potrebno. Sadržaj povezan s vanjskim poveznicama izvan je naše izravne kontrole ili utjecaja i zbog toga ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za njega. Nadalje, nismo vlasnici tog sadržaja i zbog toga se izričito odričemo u tome sadržanih informacija. U slučaju da saznamo kako postoji kršenje zakona, učinit ćemo sve da sporni sadržaj uklonimo što je brže moguće.

Autorska prava i pomoćni zakoni

Sadržaj koji KSB objavljuje na ovim web stranicama (posebno tekstovi, ilustracije i fotografije) podliježu Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Za bilo kakvu drugu vrstu korištenja, posebno reprodukciju, distribuciju i objavljivanje sadržaja, potrebno je prethodno odobrenje (dozvola) za korištenje u pisanom obliku. Zakon o autorskim pravima trećih strana poštivat će se u svim slučajevima kad mi nismo autori ponuđenog sadržaja ili nositelji prava iskorištavanja autorskog djela.

Additional Information