Pravne informacije

Prikupljanje osobnih informacija

Osobne informacije prikupljaju se samo kad sami klijenti pruže svoje podatke, na primjer, tijekom registracije, ispunjavanja formulara ili naručivanja. KSB koristi te podatke kako bi odgovorio na upite i zahtjeve i korisnicima pružio informacije o proizvodima tvrtke, uslugama i općenito ponudama. Osobne informacije ne dijele se i ne otkrivaju trećim stranama, bilo za komercijalne ili nekomercijalne svrhe.


Korisnici imaju pravo na besplatne informacije o osobnim podacima koji se čuvaju, na vlastiti zahtjev. Također imaju pravo na ispravak, brisanje ili zaključavanje osobnih podataka.

Informacije o tvrtki

Izdavač KSB črpalke in armature d.o.o. Podružnica Zagreb Kovinska 6 10090 Zagreb Tel. +385 1 ...

Više to Informacije o tvrtki

Omejitev odgovornosti

Kao pružatelj usluga ulažemo sve razumne napore radi uvrštavanja u sadržaj ove stranice točnih i ažurnih informacija. I ako je sadržaj koji nudimo na ovim web stranicama posebno brižiljvo pripremljen, ne možemo prihvatiti odgovornost da su podaci točni, potpuni ili najnoviji. Odgovornost također ne prihvaćamo niti za štete koje izravno ili neizravno nastaju zbog korištenja ovih stranica, a niti zbog korištenja stranica do kojih je moguć pristup s ove web stranice. Isto tako ne odgovaramo niti za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju ove stranice.

Više to Odricanje od odgovornosti

Privatnost i zaštita podataka

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija ( Cookies ).

Više to Privatnost i zaštita podataka
Additional Information