KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb – prvoklasna usluga, izvrsna kvaliteta

Izvrsna usluga i prvoklasno savjetovanje - to je tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o. osnovana 2011 u Sloveniji, ali ima podružnicu u Hrvatskoj. Tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb je specijalizirana za prodaju, distribuciju i održavanje KSB proizvoda.

Tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb nudi široki raspon usluga i aktivnosti od prodaje preko distribucije do održavanja. Tri zaposlenika posvećeni su prvoklasnim uslugama kupcima, sveobuhvatnoj podršci i savjetovanju. Osim toga naši inženjeri i tehničari imaju mnogo godina iskustva s KSB proizvodima, ali i proizvodima drugih proizvođača. Kako bi poboljšali usluge koje nudimo kupcima na regionalnoj razini, tvtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb održava poslovne odnose sa pouzdanim i izabranim distributerima.

Tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb locirana je u mjestu Rakov Potok (grad Samobor) te ima jedan prodajni ured i jednu servisnu radionicu. Osim toga, tvrtka je dio KSB Grupe koja posluje u čitavom svijetu.

Additional Information