KSB – Upoznajte globalnog igrača

S prihodima od prodaje u visini oko 2.2 milijarde eura, KSB grupa je jedan od vodećih dobavljača pumpi, ventila i sustava. U čitavom svijetu KSB zapošljava više od 16.000 ljudi - koji su svi posvećeni pružanju izvrsnih usluga i najvišoj kvaliteti proizvoda.

KSB je stručnjak za pumpe, ventile i sustave za zgradarstvo, industriju, inženjering voda, energetski sektor i rudarstvo. Kao globalni igrač, KSB pruža usluge i proizvodi cjelovite hidraulične sustave za prijenos vode i otpadnih voda za sve grane industrije.

KSB stalno raste od osnivanja 1871. godine. Danas je Grupa prisutna na svim kontinentima s vlastitim prodajnim i marketinškim tvrtkama, proizvodnim pogonima i servisima.

Upoznajte KSB Grupu na www.ksb.com.

ContentPicture_Research_img

Istraživanje

Inovativni proizvodi i poslovne ideje rezultat su globalnog istraživanja i razvoja unutar KSB Grupe. KSB-ove jake strane su hidraulični inženjering, tehnologija materijala i automatizacija.

Raziskave to Istraživanje
ContentPicture_Purchasing_img

Nabava

KSB nabavlja materijal za proizvodnju, robu i dijelove širom svijeta za sve proizvodne i prodajne jedinice, radeći u bliskoj suradnji sa izabranim dobavljačima.

Nabava to Nabava
ContentPicture_History_img

Povijest Grupe

Priča o uspjehu KSB-a počinje 1871. godine s malom  tvrtkom u Frankenthalu. Danas je tvrtka globalni igrač. Kratka povijest tvrtke KSB AG.

Zgodovina Skupine to Povijest Grupe
ContentPicture_Corpor_Governance_img

Korporativno upravljanje

Odgovorno korporativno upravljanje i kontroling vrlo su važni u KSB-u. Zbog tog su razloga principi korporativnog upravljanja zasnovani na njemačkom Kodeksu korporativnog upravljanja (Deutscher Corporate Governance Kodex).

Upravljanje družbe to Korporativno upravljanje
ContentPicture_Investor-Relations_img

Odnosi s investitorima

KSB trguje dionicama od 1887  i na burzi je od 1895. Neke važne informacije o dionicama KSB.


ContentPicture_Strategy_img

Strategija, organizacija, korporativna kultura

KSB ima jasne ciljeve: postići održivi, profitabilni rast i biti vodeći dobavljač pumpi, ventila i sustava na atraktivnim tržištima. Strategija KSB-a i njezina implementacija.

Strategija, organizacija, korporativna kultura to Strategija, organizacija, korporativna kultura
Additional Information