Brandovi i proizvodi dostupni kod KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb

Općeniti KSB brand sastoji se od mnogo imena brandova koji predstavljaju visokokvalitetne proizvode i usluge KSB grupe. KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb, također dobavlja brandove koji nude kvalitetu KSB-a u koju se kupci mogu pouzdati.

 

Proizvodi pod trademarkom KSB

amri logo

AMRI leptir ventili

Pod brandom AMRI, KSB prodaje leptir ventile koji se proizvode u gradovima La Roche Chalais (Francuska), Burgos (Španjolska) i Houston (SAD). Ovi se ventili koriste u građevini, industriji, vodovodnim stanicama i elektranama. AMRI proizvodi uključuju pneumatske, hidraulične i električne aktuatore ventila, kao i kontrolne sustave.

sisto logo

SISTO membranski ventili

Membranski ventili luksemburške tvrtke SISTO Armaturen S.A. služe  u građevini, proizvodnji, vodovodnim stanicama i elektranama. Pod imenom SISTO-C KSB nudi posebne ventile za korištenje u sterilnim procesima i biotehnologiji.

MIL logo

MIL kontrolni ventili

MIL brand predstavlja ventile koje izrađuje indijska podružnica MIL Controls Ltd. MIL ventili su najčešći na azijskim tržištima.

bombas itur logo

KSB ITUR pumpe

Pod brandom ITUR, KSB ITUR Spain, S.A., proizvodi pumpe za korištenje na brodovima kao i sustave zaštite od požara za zgradarstvo i industriju.

Kagema logo

KAGEMA pumpe, kontrolni ormari i generatori struje u slučaju nužde

S KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH proizvodima KSB nudi cjeloviti raspon pumpi na električni i diesel pogon, upravljačkih ormara i pogonskih sustava za gašenje požara.

Additional Information