KSB u Hrvatskoj

KSB u Hrvatskoj zastupa tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb gdje visokvalificirani zaposlenici ostvaruju ciljeve globalne KSB Grupe nudeći izvanredne usluge i prvoklasno savjetovanje.

Tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb specijalizirana je za prodaju, distribuciju i održavanje KSB proizvoda. Nastojimo svakom kupcu ponuditi prilagođena rješenja kao pouzdan regionalni partner kojeg se može kontaktirati brzo i lako. Bez obzira na zadatak, tvrtka veliku pozornost posvećuje održivosti i svjesnosti o okolišu. Osim toga, brojni su certifikati dokaz naših strogih standarda kvalitete.

Profile_tea_listMediumTn

KSB črpalke in armature d.o.o. u Hrvatskoj

Izvrsne usluge i prvoklasno savjetovanje - to je KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb. Tvrtka specijalizirana je za  prodaju i distribuciju KSB proizvoda.

Profil to KSB črpalke in armature d.o.o. u Hrvatskoj
Locations_img

Pouzdani, brzi i u blizini - vaši regionalni kontakti

KSB razvija i razrađuje različita rješenja i nudi prvoklasne usluge na globalnoj razini. U Hrvatskoj, tvrtka KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb podržava svoje kupce kao kompetentan regionalni partner.

Lokacija to Pouzdani, brzi i u blizini - vaši regionalni kontakti
Corporate_Responsibility_img

Korporativna društvena odgovornost u KSB

KSB znači aktivni angažman u korporativnoj društvenoj odgovornosti. U svim našim poslovnim aktivnostima vode nas principi održivosti i pravednosti načina na koji postupamo s ljudima i okolišem.

Odgovornost podjetja to Korporativna društvena odgovornost u KSB
ISO-OHSAS-certificate-picture

Najviši standardi kvalitete - nacionalni i međunarodni certifikati

KSB uvijek posluje prema najnovijim standardima kvalitete u svim područjima rada tvrtke - i to širom svijeta. Stoga KSBčrpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb također najveću pažnju posvećuje vrhunskoj kvaliteti  - kao što dokazuju brojni certifikati.

Kakovost in certifikati to Najviši standardi kvalitete - nacionalni i međunarodni certifikati
ksb-logo-im-grauguss-picture

Brandovi i proizvodi dostupni kod KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb

Općeniti KSB brand sastoji se od mnogo imena brandova koji predstavljaju visokokvalitetne proizvode i usluge KSB grupe. Ovo su KSB brandovi ukratko.

Podjetja in blagovne znamke to Brandovi i proizvodi dostupni kod KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb
Management_img

Uprava podjetja KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb

Odgovorna uprava i kontrola vrlo su važne u tvrtki KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb. Tu filozofiju podržavaju zaposlenici u svakodnevnom radu.

Vodstvo to Uprava podjetja KSB črpalke in armature d.o.o., Podružnica Zagreb
ContentPicture_Group_img

KSB – predstavljanje globalne grupe

S prihodima od prodaje u visini oko 2,2 milijarde eura, KSB grupa je jedan od vodećih dobavljača pumpi, ventila i sustava. U čitavom svijetu KSB zapošljava više od 16.000 ljudi - koji su svi posvećeni pružanju izvrsnih usluga i najvišoj kvaliteti proizvoda.

KSB skupina to KSB – predstavljanje globalne grupe
Additional Information